Βραβεία για ξεχωριστές γυναίκες από την ΑΧΑ Ασφαλιστική και το mpdclub

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας γυναίκας» που διοργανώνει το womanmpdclub & η ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης γυναικών, με κριτήριο την αξιοσημείωτη κοινωνική τους προσφορά και εθελοντική δράση.

Η εκδήλωση, που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του μήνα Γυναίκας, θα γίνει με τη συνδιοργάνωση του δήμου Π. Φαλήρου. Η εναρκτήρια λοιπόν τελετή, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).

Θα παραστούν προσωπικότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων οργανώσεων  και κοινωνικών ομάδων των νοτίων προαστίων.

mpd clubΗ εν λόγω βράβευση, αλλά και το σύνολο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από 9/2 έως 9/3 με επίκεντρο τη γυναίκα,  έρχονται να υπογραμμίσουν μια μεγάλη κοινωνική αναγκαιότητα: Να αναδειχθούν αξιέπαινες πρωτοβουλίες και δράσεις γυναικών. Να επιβραβευτεί η ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά. Να ξαναβρούμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που θα μας θωρακίσουν απέναντι στα προβλήματα της εποχής. 

Το mpdclub λοιπόν, πέρα από την οικονομική αρωγή που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή (έχοντας δημιουργήσει μια τεράστια εκπτωτική πλατφόρμα από επιχειρήσεις) ανέλαβε και την πρωτοβουλία μιας διοργάνωσης με κοινωνικές προεκτάσεις και συμβολισμούς, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα κληρωθούν δώρα για τους παρευρισκόμενους και θα ακολουθήσει ποτό.
Προσκλήσεις και πληροφορίες δίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.mpdclub.gr  και στο τηλέφωνο 210 9212 333.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*