ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες στην Ασφάλιση Κατοικιών

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του έργου αυτοματοποίησης των εργασιών της, παρέχει σε όλους τους Συνεργάτες της, υποδομή ηλεκτρονικής αίτησης ασφάλισης και δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τα πιο δημοφιλή της Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας.

Τα προγράμματα Κατοικίας : “SIMPLE COVER”, “FULL COVER”, “ALL RISKS” και “ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι πλέον διαθέσιμα μέσω Διαδικτύου από την Ηλεκτρονική Σελίδα των Συνεργατών, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους.

Κάθε ασφαλισμένος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, σε συνεργασία με τον Ασφαλιστικό του Σύμβουλο, το Πρόγραμμα που του ταιριάζει και να λάβει άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Αναφορικά με το Σύστημα Ηλεκτρονικής Ασφάλισης Κατοικιών, η Διοίκηση της Εταιρίας δήλωσε: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που ενισχύουν την αμεσότητα, την τυποποίηση και τη διαφάνεια των εργασιών της. Με την ένταξη των Κλάδων  Αυτοκινήτων και Πυρός, καθώς και τη σταδιακή υποστήριξη όλων των Κλάδων της Εταιρίας από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Ασφάλισης, παρέχουμε στους Συνεργάτες μας ό,τι πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*