Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Αντί εταιρικών δώρων, η Εθνική Ασφαλιστική αποφάσισε, για τα Χριστούγεννα του 2010, να διαθέσει ποσό χρημάτων προκειμένου να βοηθήσει όσους «προσφέρουν» ζωή.

Η επιλογή της Εταιρίας σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όχι μόνον για τον δικό μας τόπο αλλά διεθνώς, είναι να βοηθήσει τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» στο έργο τους .

Και σε αυτές τις γιορτές κάποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζονται τροφή, φάρμακα, καθαρό νερό, ιατρική περίθαλψη. Όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε και να γίνουμε συμμέτοχοι στην ανθρωπιστική δράση.

Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» είναι μία διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική οργάνωση, η οποία παρέχει ιατρική βοήθεια σε πληθυσμούς που κινδυνεύουν από φυσικές καταστροφές, επιδημίες, ένοπλες συγκρούσεις και λιμούς.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 22.000 εξειδικευμένοι γιατροί, νοσηλευτές, μαίες, τεχνικοί,οικονομικοί διαχειριστές και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων συμμετέχουν στις αποστολές των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» σε 68 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Εθνική Ασφαλιστική, Εταιρία που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο θα αναπτύσσει τέτοιου τύπου δράσεις όσο πιο συχνά μπορεί αποδεικνύοντας πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι έννοια αφηρημένη αλλά οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένες επιλογές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*