Άγγελος Πολίτης: Ετησίως ανανεούμενα προγράμματα υγείας

Η κακή δημοσιονομική κατάσταση και τα ελλείμματα των ταμείων, η πίεση για μείωση των δημόσιων δαπανών υγείας αλλά και η επιβολή ΦΠΑ στις δαπάνες υγείας είναι μόνο μερικές από τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον τομέα της υγείας στη χώρα μας το  τελευταίο διάστημα, γεγονός που δημιουργεί σταθερή αύξηση του αριθμού των πολιτών που αναζητούν λύσεις για την υγεία τους μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης. 

Ο πελάτης σήμερα αναζητά αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε όλους τους βαθμούς της νοσοκομειακής του περίθαλψης και θέλει να μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη λύση μέσα από ευέλικτα προϊόντα σχεδιασμένα να ακολουθούν τις εξελίξεις της ιατρικής από οργανισμούς που μπορούν να εγγυηθούν για το μέλλον.

Το My Health, η νέα νοσοκομειακή πρόταση της Allianz για την Υγεία, είναι ένα ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα  που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής, αλλά και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Προσφέρεται σε τρεις επιλογές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Τα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα υγείας είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν στερούν από τον πελάτη το δικαίωμα παραμονής του στο πρόγραμμα. Ειδικότερα, το My Health προβλέπει  με απόλυτη σαφήνεια στους όρους του ότι σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου δεν απαιτούνται αποδεικτικά καλής κατάστασης της υγείας του πελάτη ή των εξαρτωμένων μελών, ενώ η καταβολή των ασφαλίστρων συνεπάγεται την αυτόματη ανανέωση του προγράμματος για την επόμενη ασφαλιστική περίοδο ανεξαρτήτως μεταβολών στην υγεία του πελάτη την προηγούμενη περίοδο.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι σχεδιασμοί μας για την υγεία αξιοποιούν την εμπειρία  αλλά και την τεχνογνωσία που η μητρική εταιρεία διαθέτει σε ώριμες αγορές,  μια εταιρεία που βραβεύθηκε ως ο καλύτερος διεθνής πάροχος προϊόντων υγείας για το 2010. Στόχος μας είναι συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε με την ίδια συνέπεια των τελευταίων ετών και αύριο τους πελάτες μας. Θέλουμε να είμαστε εκεί όταν μας χρειάζονται τηρώντας στο ακέραιο τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις μας απέναντί τους.

Η εταιρεία σχετικά πρόσφατα λάνσαρε το My Health, ένα νέο ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των διεθνών λύσεων του Ομίλου Allianz, και εξασφαλίζει όλες τις ανάγκες για σύγχρονη και άμεση αντιμετώπιση της υγείας.

Το My Health είναι ένα ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα Υγείας που λειτουργεί τόσο στον τομέα της νοσοκομειακής, αλλά και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Ειδικότερα, προβλέπει ότι σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου δεν απαιτούνται αποδεικτά καλής κατάστασης της υγείας του πελάτη ή των εξαρτωμένων μελών, ενώ η καταβολή των ασφαλίστρων συνεπάγεται την αυτόματη ανανέωση του προγράμματος για την επόμενη ασφαλιστική περίοδο.

Το My Health προσφέρεται σε τρεις επιλογές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες:
Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα, ένα σύστημα για την υγεία που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής περίθαλψης, με δυνατότητα επιλογής υψηλών θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. 

Το Prestige καλύπτει νοσηλείες εκτός από Ελλάδα και εξωτερικό, σε ΗΠΑ και Καναδά, έχει σημαντικά πρόσθετα οφέλη με υψηλά όρια κάλυψης, οικονομικό κίνητρο στην περίπτωση χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*