«ασφαλίζομαι»: Μηνιαία free press ασφαλιστική εφημερίδα

Η μηνιαία εφημερίδα ασφαλίζομαι αποτελεί την πρώτη και μοναδική ασφαλιστική εφημερίδα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση και λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη στο ευρύ κοινό.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου εκδοτικού εγχειρήματος πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Insurance Money Conference 2010, που διεξήχθη στις 3 Νοεμβρίου στο Atheneum InterContinental από το Γενικό Διευθυντή της Ethos Media SA, κ. Κωνσταντίνο Ουζούνη.

Η ύλη της περιλαμβάνει άρθρα, παρουσιάσεις προϊόντων ασφαλιστικών εταιριών, συμβουλές, αρθρογραφία για την προστασία του Παρουσίαση της νέας free press εφημερίδας "ασφαλίζομαι" στο Insurance Money Conference 2010 καταναλωτή, παρουσιάσεις μεσιτικών εταιριών, στατιστικά στοιχεία για την ασφαλιστική αγορά, ευρετήριο ασφαλιστικών και μεσιτικών εταιριών καθώς και αγγελίες.

Η εφημερίδα σχεδιάστηκε για να λειτουργεί συμπληρωματικά με την δικτυακή πύλη www.asfalizomai.com, η οποία θα είναι online τον Μάρτιο 2011.

Στην πύλη αυτή, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα και εύχρηστα εργαλεία όπως: βάση δεδομένων με όλες τις κατηγορίες των ασφαλιστικών προϊόντων, γλωσσάριο ασφαλιστικών όρων, εργαλεία υπολογισμού ασφαλιστικών προγραμμάτων, ψηφιακός χάρτης δικτύων πωλήσεων ασφαλιστικών υπηρεσιών, υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης από ειδικούς και εβδομαδιαίο newsletter.

Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να βρει άρθρα και να διαβάσει την εφημερίδα ασφαλίζομαι σε μορφή e-book.

Όραμά μας είναι η εφημερίδα ασφαλίζομαι να συμβάλλει:

• στην αποτελεσματική και εκτενή ενημέρωση του έλληνα καταναλωτή για τις διαφορετικές κατηγορίες ασφαλιστικών προϊόντων, τις ανάγκες που καλύπτουν, το κόστος τους και την καταλληλότητά τους για αυτούς
• στην πληροφόρηση του κοινού για τα διάφορα κανάλια αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων
• Στην εκπαίδευσή του τελικού καταναλωτή σε σχέση με τα ασφαλιστικά θέματα και η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του σε αυτή
• στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης του μέσου πολίτη

Διανομή

Η εφημερίδα ασφαλίζομαι διανέμεται πανελλαδικά από το δίκτυο της City Press και της Free Sunday. Η διανομή πραγματοποιείται σε τρία κύματα ημερήσιας διάρκειας.
Τα φύλλα της εφημερίδας ασφαλίζομαι διανέμονται:

• 20% στοχευμένες χειροδιανομές
• 30% μέσω του συγκοινωνιακού δικτύου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμφαση στο μετρό
• 50% μέσα από σημεία αναψυχής

Το δίκτυο αυτό μας επιτρέπει να καλύψουμε ένα διαφορετικό κοινό, πέρα από τους εργαζόμενους που πηγαίνουν στη δουλειά τους μέσω του συγκοινωνιακού δικτύου της πρωτεύουσας.

Ακόμη, διανέμεται σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, σε επιλεγμένες μεσιτικές & πρακτοριακές αλλά και σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Τέλος, η εφημερίδα κυκλοφορεί σε e-book μορφή και αποστέλλεται σε 49.000 e-mails αναγνωστών του επενδυτικού & οικονομικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ και σε 20.000 e-mails αναγνωστών του ασφαλιστικού περιοδικού Insurance World.

Η Ethos Media SA εκδίδει: το περιοδικό ΧΡΗΜΑ (1988), την ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week (2003), το περιοδικό Insurance World (2009), την ηλεκτρονική εφημερίδα Insurance Week (2009), το web portal του
insuranceworld.gr (2009), ενώ δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο διοργάνωσης συνεδρίων με το brand name Money Conferences

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν την ασφαλίζομαι ηλεκτρονικά
Τα προηγούμενα τεύχη της ασφαλίζομαι μπορείτε να δείτε εδώ 
To video της παρουσίασης της νέας εφημερίδας ασφαλίζομαι μπορείτε να δείτε εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «ασφαλίζομαι»:
Ράντω Μανώλογλου, Υπεύθυνη Διαφήμισης, T: 210 998 4863, e-mail: manologlou.r@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*