ΟΝΕ Metlife: Νέα σελίδα για την Alico

Ημέρα εορτής η χθεσινή για την Alico. «Φόρεσε», παγκοσμίως, το νέο της τίτλο, αυτόν της “ΟΝΕ Metlife”, και όπως και σε άλλες χώρες όπου η Alico έχει παρουσία, έτσι και στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, κατά την οποία παρουσιάσθηκε το νέο brand της εταιρείας. Στην Ελλάδα επελέγη το «Metlife Alico», που ήδη δεσπόζει στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας.
 
Πρόκειται ουσιαστικά για το συνδυασμό δύο brands, της Metlife του νέου μετόχου της εταιρείας και της Alico η οποία στην Ελλάδα έχει μια υπεραξία που ο όμιλος δεν θα ήθελε να χαθεί λόγω των αλλαγών στη μετοχική του σύνθεση.
 
Χθες, εξάλλου, υπεγράφη στις ΗΠΑ η πώληση της Alico από την AIG στην Metlife, οπότε ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η μετονομασία της ασφαλιστικής σε όσες χώρες δραστηριοποιείται.
 
Ο regional manager της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης του ομίλου, Ανδρέας Βασιλείου, μιλώντας χθες στους συνεργάτες του και σε στελέχη του δικτύου πωλήσεων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Αθήνα, πέρασε το μήνυμα ότι ο όμιλος λειτουργεί και αναπτύσσεται ως «ONE Metlife».
 
Εξάλλου, και στο χώρο της εκδήλωσης το μήνυμα της «ΟΝΕ Metlife» κυριαρχούσε παντού, ώστε άπαντες να διαπιστώσουν ότι η εταιρεία γυρίζει σελίδα, ότι περνά σε μια άλλη εποχή διατηρώντας την ενότητα και τη συνοχή της, όπως και τους στόχους της για ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, παρά τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες, τουλάχιστον σε ότι αφορά την εγχώρια αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*