Νέα ιστοσελίδα της Arag

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη  αισθητική,  σε αρμονία με την  ιστοσελίδα της μητρικής  εταιρείας, η νέα ιστοσελίδα της Arag Hellas ενημερώνει πλέον τον χρηστές για όλο το εύρος  των ασφαλιστικών προγραμμάτων της. 

Ενημερώνει άμεσα για τα νέα της εταιρίας και τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο καθώς και ο ασφαλισμένος μπορεί  ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει  διαδικτυακώς με την Arag Helllas για μια σειρά θεμάτων που τον ενδιαφέρουν. Έτσι η νέα ιστοσελίδα της Arag Hellas  αναδεικνύει  την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της Arag Hellas ο επισκέπτης  έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των  κύριων ενοτήτων, από το βασικό μενού το οποίο αποτελείται από τις ενότητες:  «Προϊόντα», «Υπηρεσίες» «Πλεονεκτήματα» καθώς και “link” που δίνει την δυνατότητα γρήγορης επιστροφής στην κεντρική σελίδα.  

Σε κάθε μια από της παραπάνω ενότητες  αναλύονται σχετικά θέματα και πληροφορίες. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα  προσθήκη  είναι  η ενότητα «Πλεονεκτήματα»  στη οποία αναφέρεται τι  κάνει την εταιρία να  υπερέχει στην Νομική Προστασία  έναντι του ανταγωνισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*