Eurolife ERB: Νέα προγράμματα Premium Νοσοκομειακά με υψηλό εκπιπτόμενο ποσό

Σε ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας Premium Νοσοκομειακών προγραμμάτων προχωρά η Eurolife ERB, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους που καλύπτονται από ένα ομαδικό πρόγραμμα ζωής & υγείας μέσω τους εργοδότη τους, να το συμπληρώσουν με ένα προσιτό, ατομικό πρόγραμμα,  με δυνατότητα μετάπτωσης σε πρόγραμμα Premium Economy με χαμηλότερο εκπιπτόμενο ποσό χωρίς εκ νέου έλεγχο ασφαλισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι των ομαδικών προγραμμάτων υγείας, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό με €10.000 εκπιπτόμενο ποσό και σε ένα με €6.000 εκπιπτόμενο ποσό, ανάλογα με το ανώτατο όριο κάλυψης του ομαδικού προγράμματος υγείας που τους παρέχει ο εργοδότης τους και τη δυνατότητα χρήσης άλλων ασφαλιστικών φορέων. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει ο εργαζόμενος τις καλύψεις του ομαδικού του προγράμματος (διακοπή από εργοδότη, συνταξιοδότηση, απόλυση κτλ), τα δυο νέα προγράμματα Premium Νοσοκομειακά προσφέρουν τη δυνατότητα μείωσης του εκπιπτόμενου ποσού, χωρίς τη διενέργεια προασφαλιστικού ελέγχου (ερωτηματολόγιο υγείας & ιατρικές εξετάσεις), σε 1.500 εκπιπτόμενο ποσό και στην ίδια θέση νοσηλείας.

Παράλληλα, η εταιρεία για πρώτη φορά, επεκτείνει την προνομιακή τιμολόγηση που απολαμβάνουν τα μέλη των υφιστάμενων ομαδικών της προγραμμάτων και τα μέλη των εταιρειών που συμμετέχουν σε συνεργασίες “affinities“ και στην ασφάλιση υγείας. 

Η πρωτοποριακή αυτή προσέγγιση, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος μόνο για το αυτοκίνητο και την κατοικία, διευρύνεται με σημαντικές εκπτώσεις στα δυο νέα Premium Νοσοκομειακά προγράμματα υψηλού εκπιπτόμενου ποσού.

Τα νέα πακέτα Premium Νοσοκομειακά παρέχουν μεταξύ των άλλων παγκόσμια κάλυψη, ελεύθερο δίκτυο για όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιλογές θέσης και δωματίου, δαπάνες προ και μετά της νοσηλείας, κάλυψη εξόδων σε εξωτερικά ιατρεία συμβεβλημένων νοσοκομείων στην περίπτωση επείγοντος περιστατικού, δαπάνη για ασθενοφόρο, επίδομα μητρότητας, αποκατάσταση και αποθεραπεία, ετήσιο Check -up και επείγουσα ιατρική και ταξιδιωτική βοήθεια με εξειδικευμένη εταιρεία. Οι παραπάνω καλύψεις προσφέρονται με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι καθορίζονται συγκεκριμένα και σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του ασφαλισμένου. Τα νέα πακέτα Premium Νοσοκομειακά της Eurolife ERB έρχονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων σήμερα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους είναι ασφαλισμένοι με ομαδικό πρόγραμμα υγείας, για τους ίδιους και τα εξαρτώμενα μέλη τους, να το συμπληρώσουν με ένα οικονομικό ατομικό πρόγραμμα.

Η Eurolife ERB απαντά στις επιτακτικές προκλήσεις στον ευρύτερο χώρο της υγείας, οι οποίες διευρύνονται συνεχώς, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες και μεγαλύτερη σιγουριά σε κάθε άνθρωπο που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες της. Με τα νέα αυτά πακέτα Premium Νοσοκομειακά, ενισχύει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες της, δίνοντας στους ασφαλισμένους της την ευελιξία και τη σιγουριά που χρειάζονται για να μπορούν να σχεδιάζουν για το μέλλον τους, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. 

Για τη Eurolife ERB αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων, προσφέροντάς τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα, καθημερινά. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς, με διαφορετικές επιλογές, ώστε να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*