Η συνένωση δύο Δυνάμεων Benfield Corporate Risk και Aon Risk Services

To 2009 ξεκίνησε με ένα γεγονός «ορόσημο» για την Aon Corporation. Αύτό είναι η εξαγορά της Benfield Corporate Risk (BCR), η οποία έρχεται για να προσθέσει στην δύναμη της Aon μια σειρά καινοτόμων υπηρεσιών και μια ομάδα κορυφαίων συμβούλων, ειδικών σε εξειδικευμένους κλάδους όπως η Διαστημική, η Αεροναυπηγική, η Ναυτιλία, οι Κατασκευές, η Ενέργεια και η Βαριά Βιομηχανία.
Η συγχώνευση της Benfield Corporate Risk (BCR) με την Aon Risk Services (ARS) σηματοδοτεί και την δημιουργία ενός νέου business unit, του Aon Specialty. Μέσα από την δράση του Aon Specialty, η Aon θα προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε εξαιρετικά εξειδικευμένους επιχειρηματικούς τομείς όπου απαιτείται βαθιά γνώση και εμπειρία τόσο στην διαχείριση όσο και στην μετακύλιση των κινδύνων σε παγκόσμιο επίπεδο.
 Ο κ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, CEO της Αon Risk Services Greece, μας δήλωσε:«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνένωση των δυνατοτήτων της Aon Risk Services και της Benfield Corporate Risk. Η δημιουργία του Aon Specialty αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη σημασία που δίνει η Αon στην καινοτομία, την εξειδίκευση και τη μεταφορά της τεχνογνωσίας σε τοπικό επίπεδο.
Εμείς σαν Aon Hellas θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που μας δίνει αυτή η συγχώνευση» και προσθέτει. «To Aon Specialty, διευρύνει ουσιαστικά το industry expertise μας και θα μας υποστηρίξει στην προσφορά υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από Διακριτή Επιχειρηματική Αξία, αποτελώντας άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της Aon έναντι του ανταγωνισμού. Στόχος μας είναι η δημιουργία αξίας στους πελάτες μας και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε η πιο δυναμική και ικανή ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων στον κλάδο μας».
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*