Εσοδα 27 εκατ. διεκδικεί η HDI Global SE, Hellas το 2016

Σταθερότητα στην παραγωγή της, αλλά και κερδοφόρο αποτέλεσμα διεκδικεί φέτος η HDI Global SE, Hellas, όπως μετονομάσθηκε και επισήμως το ελληνικό υποκατάστημα της HDI-Gerling Industrie Versicherung, μετά την ολοκλήρωση και στη χώρα μας των απαραίτητων από νόμο διαδικασιών.

Στόχος της διοίκησης του υποκαταστήματος είναι τα έσοδα από ασφαλιστικές εργασίες να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 27 εκατ. ευρώ που ήταν και πέρυσι, ενώ σε ότι αφορά το καθαρό αποτέλεσμα, στο βαθμό που δεν θα υπάρξει κάποιος αστάθμητος παράγοντας, όπως για παράδειγμα μια μεγάλη ζημιά, εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στη ζώνη των 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει στο IW ο Γενικός Διευθυντής της HDI Global SE, Hellas, κ. Νότης Βαγιακάκος, βάσει των συνθηκών υπό τις οποίες κινείται το επιχειρείν στην Ελλάδα θεωρείται επιτυχία για μια ασφαλιστική εταιρεία να διασφαλίζει κάθε χρόνο τα κεντημένα της.

Προσθέτει, δε, πως όλα δείχνουν ότι και το 2016 θα είναι μια ακόμη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι θα επιβαρυνθούν από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην οικονομία και άρα στο τέλος του έτους θα έχει προστεθεί ένα ακόμη 12μηνο περιορισμού της ανθεκτικότητας των επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις χώρες των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Κόσσοβο) και της ΝΑ Μεσογείου (Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο και Μάλτα), για τις οποίες η HDI Global SE, Hellas αποτελεί το περιφερειακό κέντρο της εταιρείας, το Ελληνικό υποκατάστημα προβλέπει ότι θα ακολουθηθούν οι ρυθμοί που καταγράφονται σε κάθε τοπική οικονομία χωριστά, με στόχο μια μικρή – λελογισμένη ανάπτυξη, η οποία θεωρείται επιτεύξιμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*