Δηλώστε συμμετοχή στο Digital Finance Forum 2016

Οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν μεταβάλλει ριζικά το τοπίο στην παγκόσμια οικονομία και δη στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι τραπεζικοί και ασφαλιστικοί κολοσσοί επενδύουν συνεχώς σε νέα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες μέσα από inhouse ή outsourcing εφαρμογές  αλλά ακόμα hacathlons τεχνολογίας. Όλες οι παράμετροι που συνθέτουν το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα θα αποτελέσουν αντικείμενο του Digital Finance Forum που διοργανώνει την προσεχή Τρίτη, 31 Μαίου από την Ethos Media, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τίτλο «Οι ψηφιακές ανατροπές στον χρηματοπιστωτικό τομέα».

Το Digital Finance Forum θα φιλοξενήσει μία σειρά από ομιλητές  διεθνούς κύρους, που θα μιλήσουν για τις τάσεις που διαμορφώνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο, λόγω των αλλαγών που φέρνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στους κλάδους των τραπεζών, των ασφαλιστικών οργανισμών αλλά και των κεφαλαιαγορών.

Για την ασφαλιστική αγορά και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα «Το digital transformation του ασφαλιστικού κλάδου», στο οποίο θα μιλήσουν:

 

  • Toni Tomic, Global Head for Strategy and Transformation in Insurance, SAP
  • Λήδα Λιακοπούλου, Head of Design & Communication / Co-Founder, OSeven
  • Ξενοφών Λιαπάκης, CIO & Services, Όμιλος Interamerican & Πρόεδρος, Hellenic CIO forum

 

Στη συζήτηση θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και θα δοθούν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για τις ψηφιακές τεχνολογίες  και το πως επηρεάζουν όλο το φάσμα των διαδικασιών της ιδιωτικής ασφάλισης και τα ασφαλιστικά προγράμματα.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και τους ομιλητές

Δηλώστε συμμετοχή στο συνέδριο

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Digital Finance Forum 2016

XRHMA LOGO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*