Και εγένετο Blue AIGAION (update)

Με μία έντονα φορτισμένη ομιλία ο πρόεδρος της Aigaion Ασφαλιστικής, κ. Νίκος Βελλιάδης, ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι η εταιρεία θα σταματήσει την παραγωγή της, παραμένοντας στο πλευρό των ασφαλισμένων της τουλάχιστον για δέκα χρόνια, προκειμένου να διεκπεραιώνει τις απαραίτητες διαδικασίες για τα συμβόλαια των πελατών της.
 
Ο κ. Βελλιάδης συνεχίζει τη δραστηριότητα του στην ασφαλιστική αγορά ιδρύοντας την Blue Aigaion Insurance Solutions στην οποία και θα μεταφερθεί μέρος των συμβολαίων της Aigaion. Οι υφιστάμενες εργασίες της Aigaion θα μεταφερθούν ανάλογα με τον κλάδο στην εταιρεία Blue Aigaion Insurance Sοlutions Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΑΕ, την Brokers Union καθώς και την Velos Insurance Services Ltd στο Λονδίνο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων που συνεχίζει να διατηρεί είναι και οι εργασίες από την ΑIGAION UK, που ίδρυσε στο Λονδίνο και δίνει συμβόλαια των Loyds στην ελληνική αγορά κάτω από καθεστώς AMG.Ο κ. Βελλιάδης δεσμεύτηκε ότι κανένας συνεργάτης και ασφαλισμένος της εταιρείας δε θα υποστεί ζημία από την εξέλιξη αυτή.

Επίσης από τον Ιανουάριο του 2016 ο κ. Βελλιάδης θα δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά στον κλάδο αυτοκινήτου μέσω ΕΠΥ, που αντιπροσωπεύει βρετανική ασφαλιστική εταιρεία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*