Ετήσιος αγιασμός και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για BROKERS UNION & BLUE AIGAION!

Οι εταιρίες, BROKERS UNION & BLUE AIGAION πραγματοποίησαν στα κεντρικά γραφεία τους στη Γλυφάδα, τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου παρουσία των μετόχων κ. Στέφανου Βελλιάδη και της κ. Dominique Velliades καθώς και του Προέδρου των εταιριών, κ. Νικόλαου Βελλιάδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το Διοικητικό προσωπικό των 2 εταιριών, οι εσωτερικοί & αποκλειστικοί συνεργάτες που εγκαθίστανται στα γραφεία των εταιριών καθώς και οι αποκλειστικοί εξωτερικοί συνεργάτες του νομού Αττικής. 

Μετά τον Αγιασμό, ο Πρόεδρος, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, ευχαρίστησε προσωπικά το Διοικητικό προσωπικό για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας, καθώς και όλο το δίκτυο των συνεργατών, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη των δύο εταιριών, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για το 2024. Ευχήθηκε το Νέο έτος, να φέρει πρωτίστως υγεία αλλά και άριστα αποτελέσματα, τόσο προσωπικά, όσο και παραγωγικά.

Η βραδιά κύλησε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το φαγητό και το ποτό τους και να συζητήσουν σε φιλικό περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*