PwC: Αύξηση των εσόδων κατά 4% παγκοσμίως

Η PwC ανακοίνωσε ακαθάριστα έσοδα 32,1 δις. δολάρια παγκοσμίως για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου 2013. Σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4%, σημειώνοντας τα υψηλότερα ακαθάριστα έσοδα των τελευταίων ετών. 

Ο Dennis M. Nally, Πρόεδρος της PricewaterhouseCoopers International Ltd, σχολίασε: «Οι εταιρείες μέλη του δικτύου της PwC παγκοσμίως, συνέχισαν να αυξάνουν τα έσοδά τους παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Αυτό οφείλεται στα ταλαντούχα στελέχη μας, το ισχυρό δίκτυο των εταιρειών μας και την επένδυσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε για τους πελάτες μας».

Στην Ευρώπη, τα έσοδα του δικτύου της PwC αυξήθηκαν, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε αρκετές χώρες, κατά 2% στη Δυτική Ευρώπη και 3% στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. 

Το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της PwC συνέχισε να αναπτύσσεται σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 8% φτάνοντας τα 9,2 δισ. δολάρια. Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν το 29% των συνολικών εσόδων της PwC παγκοσμίως. Η συνεχής αυτή ανάπτυξη οφείλεται κυρίως στο δυνατό brand της PwC στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολλές περιοχές, αλλά και την μεγάλη άνοδο των εσόδων των υπηρεσιών για χρηματοοικονομικές συναλλαγές (Deals) – απόδοση που επιτεύχθηκε παρά τα χαμηλά επίπεδα συγχωνεύσεων και εξαγορών διεθνώς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*