Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Μοιάζει να ήρθε ο καιρός που η Πολιτεία αναγνωρίζει με περίσκεψη και καθυστέρηση τον ρόλο που μπορεί να αναλάβει η Ιδιωτική Ασφάλιση, αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ, στο νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ.

Η ΕΕΑΕ σε συνεργασία με τον ΣΠΑΤΕ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με θέμα “Τεχνητή Νοημοσύνη και Ασφαλιστική Βιομηχανία” και ομιλητή τον Καθηγητή Δρ. Σπύρο Φουντούκη , ο οποίος αναλύει στο άρθρο του τις προκλήσεις και ευκαιρίες για τον κλάδο.

Η κυρία Αγγελική Ντούρου, παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο στο webinar που οργανώθηκε, την Καλή Πρακτική Διαχείρισης και Ιδιοκτησίας Συλλογών Έργων Τέχνης.

Στη συνέχεια η Ένωση απαντά και υπενθυμίζει ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό της εκκρεμότητας ρύθμισης του φορολογικού καθεστώτος που αφορά τις προμήθειες σε ειδικές περιπτώσεις.

Ακολουθεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που παρουσιάζει την εξαιρετικού ενδιαφέροντος υπ’ αριθμ. 799/2024 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Καλοκαιρινοί έρωτες» τιτλοφορείται το νέο λογοτεχνικό- ασφαλιστικό διήγημα της κας Λόπης Ρωμανά.

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η EXTRA ASSISTANCE  ΑΕ, μας παρουσιάζει την «Ο…δική μας Βοήθεια»

Η κυρία Δήμητρα Λύχρου, μας παρουσιάζει την πολύ ενδιαφέρουσα άποψή της, στο «Εμείς και οι Τράπεζες» !

Ανακοινώνεται από τον Αντιπρόεδρο ΕΕΑΕ κ. Χάρη Αλεξόπουλο, η συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση BIPAR και αναλύονται τα θέματα που θα συζητηθούν και θα απασχολήσουν την Ευρωπαϊκή μας Ομοσπονδία την τρέχουσα χρονιά.

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις και ποικίλα θέματα. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία  και τη βιωσιμότητά της!