Truck & Cargo Insurance: O εξειδικευμένος leader της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

H εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Truck & Cargo Insurance που ίδρυσε το 1999 ο κ. Γιάννης Σαμολαδάς έχει εξειδίκευση στον κλάδο οχημάτων (βαρέων οχημάτων), μεταφορών & και της ευρύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Πρόκειται για έναν πρωτοπόρο Leader της ασφάλισης βαρέων οχημάτων στην Ελλάδα, με συνολικό μερίδιο αγοράς +17%.

Οι πελάτες της Truck & Cargo Insurance είναι περισσότερες από 1.200 εταιρείες της ευρύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Truck & Cargo Insurance είναι η μοναδική εταιρεία διαμεσολάβησης του ασφαλιστικού κλάδου που παρέχει ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλιστικών λύσεων για το  supply chain.

Αποτελεί τον εξειδικευμένο σύμβουλο διαχείρισης κινδύνων & πρεσβευτή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς σε εθνικούς & διεθνείς θεσμικούς φορείς του κλάδου μεταφορών & της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ήθος και υψηλά standards 

Ο ιδρυτής της Truck & Cargo Insurance πιστεύει έμπρακτα στις ανθρώπινες σχέσεις, που είναι στέρεες, μακροχρόνιες με τους ανθρώπους της, τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της που αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα λειτουργίας.

Υιοθετώντας υψηλά πρότυπα ήθους & ποιότητας και ακεραιότητα στην παροχή βιώσιμων επιχειρηματικών λύσεων, ο κ. Σαμολαδάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της αγοράς.

Μία προσπάθεια που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, με τον οραματιστή ιδρυτή της Truck & Cargo Insurance να ξεκινά door-to-door επαφές για τα ασφαλιστήρια, να παραμένει πάντα διαθέσιμος όλο το 24ωρο για τον πελάτη, με όρεξη και μεράκι για τον ασφαλιστικό κλάδο.

 

“Πάνω απ΄όλα η εξυπηρέτηση”

Ο Γιάννης Σαμολαδάς, Πράκτορας Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων – Ιδρυτής της Truck & Cargo Insurance μίλησε, κατά τη διάρκεια του panel IV του 17ου Insurance Conference, με θερμά λόγια για τον ασφαλιστικό κλάδο, αναφέρθηκε από καρδιάς στα πρώτα του βήματα ενώ εξήρε σημαντικές προσωπικότητες που τον ενέπνευσαν στην αρχή της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων τόνισε: Αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά είναι ότι αυτή η δουλειά του ασφαλιστή είναι ονειρική. Βήμα-βήμα, door to door σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησα την καριέρα μου. Ήμουν τυχερός και γνώρισα ανθρώπους με ήθος, ανάστημα, (Σοφρωνάς, Ε. Καφετζή κ.α.) και λάτρεψα την αγορά. Ερωτεύτηκα τη δουλειά και την εξυπηρέτηση στον πελάτη, δεν μου φαινόταν τίποτα παράλογο. Το γραφείο έχει 9 άτομα που μόνο εξυπηρετούν πελάτες. Παιδιά που είχαν διάθεση να εξυπηρετήσουν. Εγώ με το θέμα της εξυπηρέτησης είμαι ταυτισμένος. Η αγορά των logistics είναι τεράστια.

Τo who is who

Ο Γιάννης Σαμολαδάς γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973. Απόφοιτος του Ζαννείου Πειραματικού  Πειραιά,της  Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.  του Τμήματος μηχανολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου, κατέχει MBA απο το  Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης κατέχει τον τίτλο “Business Insurance Architect” από τον IFA. Είναι ιδρυτής και διευθύνων της Truck & Cargo Insurance, με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια, που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό broker ΦΟΡΤΗΓΩΝ Δ.Χ και φορτίων στη χώρα μας.