Η υπόσχεση Γ. Φουφόπουλου σε όσους ενταχθούν στο Δίκτυο

της Ελενας Ερμείδου

Με πολυάριθμες επιτυχίες που λειτουργούν αθροιστικά και προεξοφλούν συνολική ανάπτυξη για την Εθνική Ασφαλιστική, ο Γιώργος  Φουφόπουλος της μεγαλύτερης Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής στέλνει μήνυμα προς τους επαγγελματίες ασφαλιστές της αγοράς να ενταχθούν στην Πρώτη και Μεγαλύτερη Επιθεώρηση της Πρώτης Ασφαλιστικής, της Εθνικής Ασφαλιστικής, για να δημιουργήσουν μαζί τις προϋποθέσεις ανάπτυξης, και όλοι μαζί να χτίσουν ένα μέλλον αντάξιο της φιλοσοφίας και των στόχων της Επιθεώρησης.

«Ελάτε μαζί μας ελάτε να χτίσουμε το μέλλον, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης» είπε ο Γιώργος Φουφόπουλος στην ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης.

Η Επιθεώρηση Φουφόπουλου κατέκτησε την κορυφή και την… Ιθάκη της

Μια εταιρεία που θέτει ως στόχο την σαφήνεια των κανονισμών, τον αμοιβαίο σεβασμό, μία εταιρεία που παράγει φρέσκιες ιδέες, μία εταιρεία που έχει την δυνατότητα να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των πελατών της, μία εταιρεία που υποστηρίζει ιδιαίτερα το direct δίκτυο και τρέφει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα Δίκτυα δεν μπορεί, για τον Γιώργο Φουφόπολο παρά να δημιουργεί συνεχείς προϋποθέσεις ανάπτυξης των Δικτύων και όλων των Συνεργατών του Δικτύου.

Η Επιθεώρηση να γίνει χώρος υποδοχής νέων ασφαλιστών

Περνώντας από πολλούς σταθμούς, και εκπληρώνοντας κάθε χρόνο όλους τους στόχους, αναμφισβήτητα ο Γιώργος Φουφόπουλος επιθυμεί να βραβεύσει και νέους ασφαλιστές που θα ενταχθούν στο Δίκτυο το 2024.

«Πόσους σταθμούς περάσαμε» αναπολεί, και πόσους θα περάσουμε» διερωτάται, έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι τουλάχιστον 50 νέα άτομα θα προστεθούν το 2024 στα 280 ασφαλιστικούς συμβούλους που αριθμεί σήμερα η Επιθεώρηση.

Το βέβαιο είναι ότι η Επιθεώρηση κατέκτησε την κορυφή και παραμένει στην κορυφή με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής και το συνεπές σχέδιο ανάπτυξης ανθρώπων της Επιθεώρησης, φτάνοντας σήμερα να διανύει το 35ο έτος της στην ασφαλιστική αγορά, στελεχωμένη με κορυφαίους επαγγελματίες και με σημαντική παρουσία σε 11 πόλεις.

Εβδομήντα εκατομμύρια με μέσο ασφάλιστρο τα 400 ευρώ

Τα παραγωγικά μεγέθη της Επιθεώρησης προσεγγίζουν τα 70 εκατομμύρια ευρώ, όταν το μέσο ασφάλιστρο κυμαίνεται στα 400-500 ευρώ,  με ποσοστό διατήρησης συμβολαίων το 93%, με μηδενικές εκκρεμότητες απέναντι στους ασφαλισμένους.

Σε αυτήν την κορυφή θα παραμείνει, υλοποιώντας βήμα προς βήμα το στρατηγικό σχέδιο της Εθνικής Ασφαλιστικής που βασίζεται στην εξισορρόπηση του μείγματος των ασφαλιστικών προϊόντων, στα νέα προϊόντα, στην ψηφιοποίηση των μοντέλων, στην παραμετροποιημένη τιμολόγηση, στην απλοποίηση των διαδικασιών με σκοπό την βελτίωση της απόδοσης των λειτουργιών της και την ανάπτυξη της ολιστικής εικόνας του πελάτη.

Εκπαίδευση το Α-Ω

Για να παραμείνεις στην κορυφή τι άλλο χρειάζεται;… χρειάζεται γερές βάσεις. Για  τον Γιώργο Φουφόπουλο οι γερές βάσεις χτίζονται με την εκπαίδευση. Για αυτό το λόγο, στην Επιθεώρηση ο τομέας της εκπαίδευσης έχει ιδιαίτερη σημασία και  υποστηρίζεται από συνεργάτες της με μόνιμη απασχόληση.

«Το 2023, οι ώρες εκπαίδευσης του Δικτύου μας αθροιστικά έφτασαν τις 370» τόνισε ο ίδιος και ο σκοπός αυτών είναι άνθρωποι του Δικτύου να λύνουν κάθε πρόβλημα του ασφαλισμένου.  Με αυτή την μέθοδο οι βάσεις δυναμώνονται και δημιουργούν προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης και παραμονής στην κορυφή της Πρώτης Ασφαλιστικής.

Εδώ για την Επόμενη Ημέρα

Συνυφασμένος με το μότο της Εθνικής Ασφαλιστικής «Εδώ για την Επόμενη Ημέρα», ο Γιώργο Φουφόπουλος υλοποιεί την διαχρονική υπόσχεση της Ασφαλιστικής, θέτοντας τους στόχους για το 2024 που είναι οι εισπράξεις πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ, διατήρηση συμβολαίων πάνω από 94%, αύξηση του μέσου όρου παραγωγής ανά συνεργάτη, ένταξη νέων συνεργατών 50 και άνω τω αριθμώ, μεταξύ άλλων με εξισορρόπηση ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και γενικών ασφαλίσεων, νέους τρόπους επικοινωνίας και άριστη εξυπηρέτηση.  

«Θέλουμε μία εταιρεία ασυναγώνιστη στην αγορά, σε προϊόντα και εξυπηρέτηση» υπογράμμισε εμφατικά, ο Γιώργος Φουφόπουλος.

Και το 2024 ξεκινά έτοιμο να υποδεχτεί νέους συνεργάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*