Κύκλος Συζητήσεων για θέματα Κλάδου Σκαφών

Κύκλο συζητήσεων για τον κλάδο σκαφών διοργανώνει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με πρωτοβουλία της Υποεπιτροπής Σκαφών (Hull) της Επιτροπής Μεταφορών & Σκαφών. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αυτών θα επιδιωχθεί η διενέργεια διαδραστικού διαλόγου με την ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων του νομικού, τεχνικού και λιμενικού κλάδου και των στελεχών του Κλάδου Σκαφών των Εταιριών – Μελών της ΕΑΕΕ.

Η πρώτη συγκέντρωση αυτού του κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 4 μ.μ. στην Αίθουσα “Panorama” (6ος όροφος)  του Ξενοδοχείου “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28 – 34,  117 43  Αθήνα).

Στο panel θα συμμετέχουν :

• Ο κ. Ανάργυρος Κουτσούκος, Δικηγόρος από τα “ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ”.
• Ο κ. Δημήτρης Καρδιακόπουλος, Senior  Surveyor/Partner της Εταιρίας  “EVDEMON & PARTNERS S.A.”
• Ο κ. Θρ.  Σταυριδόπουλος, Υποναύαρχος Λ.Σ., του Κλάδου Αστυνομίας & Τάξης της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης & Κανονισμών Λιμένων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.
• Ο κ. Παναγιώτης Κούνουπας, Τεχνικός Σύμβουλος της Επιτροπής Μεταφορών & Σκαφών.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ. Γεώργιος Σπαντιδάκης, Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Hull, Liability & Πληρωμάτων.

Μεταξύ των βασικών σκοπών της συγκέντρωσης συγκαταλέγονται η πληρέστερη ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων, η αποσαφήνιση αποριών και η επίλυση τυχόν προβλημάτων και δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους εργασία τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο Σκαφών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*