Welcome Dinner Reception από το ΣΕΜΑ

Ευκαιρίες για τη σύναψη συνεργειών ή και στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ αντασφαλιστών, ασφαλιστών και μεσιτών ασφαλίσεων, πρόκειται να δώσει η εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) που πραγματοποιείται στο εστιατόριο «Dionysos by the Acropolis», στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, παραμονή έναρξης του φετινού ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην Ύδρα.

Πρόκειται για ένα «Welcome Dinner Reception» που πραγματοποιείται προς τιμήν των συμμετεχόντων στο φετινό συνέδριο της Ένωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 κορυφαίων στελεχών της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, 200 στελεχών της Ελληνικής αγοράς, αλλά και εκπροσώπων φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης, Επιμελητηρίων, καθώς και της Τραπέζης της Ελλάδος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί στα στελέχη της αγοράς που δεν θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου της Ύδρας η δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με τους εκτός Ελλάδος συνέδρους, ώστε να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασιών, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά οικονομικά θέματα.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, αναφερόμενος στην εκδήλωση του Συνδέσμου, υπογράμμισε ότι θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μεγαλύτερων στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, αντασφαλιστικών ομίλων, ενώ τόνισε ότι τα στελέχη της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, πέραν της δυνατότητας που θα τους δοθεί να διερευνήσουν το ενδεχόμενο νέων συνεργασιών, θα έχουν και την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ευρωπαίους συναδέλφους τους για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κρίση χρέους στην Ευρώπη, αλλά και να διαπιστώσουν πως τα μεγάλα αντασφαλιστικά συγκροτήματα αντιλαμβάνονται την επόμενη μέρα της Ευρωζώνης.

Στην εκδήλωση του ΣΕΜΑ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι των ισχυρότερων αντασφαλιστών στον κόσμο, όπως των Axis, Amlin Re, Swiss Re και Munich Re, καθώς και αντασφαλιστές που υποστηρίζουν ευρέως την Ελλάδα και την Κύπρο, με βασικότερους τους Hannover Re, Partner Re, SCOR, QBE, Sirius, Chaucer, Everest Re, Odyssey Re, XL Re, CCR, Mitsui Sumitomo και Aspen Re.

Επιπλέον αναμένονται μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι των Groupama από τη Γαλλία, Audatex Oesterreich GmbH από την Αυστρία, Chaucer από τη Δανία, Sarajevo Osigurance από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, Bulstrad Vienna Insurance Group από τη Βουλγαρία, Alpha Insurance, Olympic Insurance και Minerva Insurance από την Κύπρο κ.α.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση υποστηρίζεται από μεγάλο αριθμό χορηγών και ειδικότερα από τις εταιρείες AON, AON Benfield, Amlin Re Europe, Axis, Matrix Insurance & Reinsurance Brokers SA, KPMG, Eurobrokers, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Atradius, ELPA, Generali, Geniki Panelladiki Mutual Ltd, Gras Savoye Willis, Interasco, Insuralex, NP Insurance, Piraeus Insurance & Reinsurance Brokerage, Chartis, EFG Eurolife, Ευρωπαική Ενωση, Holman Fenwick Willan, Ince & Co International Law firm, Karavias Associates, Mondial Assistance, Rokas International Law Firm και Syneteristiki Insurance και Speedex.

Επιπλέον, ο ΣΕΜΑ έχει επίσης προβλέψει , για όσους το επιθυμούν, ξενάγηση στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως ( δύο ώρες περίπου πριν την εκδήλωση) ή σε περίπτωση κωλύματος  στο  Μουσείο της Ακρόπολης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*