«Welcome Dinner Reception» από το ΣΕΜΑ

Ένα ξεχωριστό «Welcome Dinner Reception», στην Αθήνα, την παραμονή της αναχώρησης όσων συμμετέχουν στο συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην Ύδρα, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Στόχος της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στο εστιατόριο «Dionyssos by the Acropolis» στις 26 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 μ.μ, είναι αφενός να μπορέσουν τα στελέχη της αγοράς που δεν θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου να έλθουν σε επαφή με τους εκτός Ελλάδος Συνέδρους, και αφετέρου οι εκτός Ελλάδος σύνεδροι αντασφαλιστές και μεσίτες που έρχονται στην Ελλάδα νωρίτερα από την ημέρα αναχώρησης για την Ύδρα, να προσκληθούν  σε μια επαγγελματική, αλλά και συγχρόνως φιλική βραδιά.

Στην εκδήλωση του ΣΕΜΑ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αντασφαλιστικών ομίλων του κόσμου, όπως οι, Axis, Amlin Re, Swiss Re και Munich Re, καθώς και άλλοι αντασφαλιστές που υποστηρίζουν ευρέως την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως οι Hannover Re, Partner Re, SCOR, QBE,  Sirius, Chaucer, Everest Re, Odyssey Re, XL Re, CCR, Mitsui Sumitomo, Aspen Re, Ace Tempest Re & New Re.

Κατά τη διάρκεια του «Welcome Dinner Reception», οι συμμετέχοντες σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς, για το πώς ο κλάδος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες από την Ελληνική ύφεση, όπως και για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει εφόσον η οικονομία μας επιστρέψει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Παράλληλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, οι μεσίτες ασφαλίσεων και οι εκπρόσωποι των αντασφαλιστικών οίκων θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν και τις δυνατότητες που υπάρχουν για νέες συνεργασίες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο ΣΕΜΑ έχει προβλέψει για όσους το επιθυμούν, ξενάγηση δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως ή σε περίπτωση κωλύματος (π.χ. βροχή ή απεργία) ξενάγηση στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.
                                                  

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*