Αφιέρωμα της McKinsey & Company για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican

Ο διεθνής οργανισμός McKinsey & Company προχώρησε σε ένα αφιέρωμα για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican, αναγνωρίζοντας την #Interamerican ως μια πρωτοπόρο εταιρία του χώρου, η οποία δείχνει το δρόμο προς το μέλλον στις ασφαλιστικές εταιρείες και παράλληλα αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Το 2018 η εταιρεία, επιδιώκοντας μία ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της, ξεκίνησε έναν διευρυμένο μετασχηματισμό προκειμένου να μεταμορφώσει την Interamerican σε μια σύγχρονη και εξαιρετικά πελατοκεντρική εταιρεία.

“Σήμερα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με ευφυΐα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Ενδυναμώνουμε στο μέγιστο τους ανθρώπους μας. Κάνουμε πράξη τις αξίες της και την αποστολή μας” αναφέρει η INTERAMERICAN σε ανάρτησή της στα social media.

Στο αφιέρωμα μιλούν ο CEO της Interamerican, Γιάννης Καντώρος και ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου Vincent Teekens.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*