Greek Hospitality Awards 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή υποψηφιοτήτων

Με νέες ανανεωμένες κατηγορίες βραβείων επιστρέφει για 4η χρονιά η βράβευση θεσμός της ελληνικής ξενοδοχίας.

Στον «αέρα» ήδη βρίσκεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή υποψηφιότητας στα φετινά βραβεία του θεσμού «Greek Hospitality Awards 2018», που διοργανώνει η Ethos Awards σε συνεργασία με το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Στόχος του θεσμού είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά γραφεία της χώρας, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις.

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Ελενα Κουντουρά εξήρε τον ρόλο των Greek Hospitality Awards:

«Η υποδομή φιλοξενίας της χώρας αποτελεί την επιτομή του προσφερόμενου τουριστικού της προϊόντος. Τα βραβεία Greek Hospitality Awards μέσα από την αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης που έχετε επιλέξει, αποτελούν σημαντικό εργαλείο marketing για το ξενοδοχείο ή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων και θεσμό για τον ελληνικό τουρισμό».

 

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα hospitality.ethosawards.eu
  • Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες βραβείων
  • Λάβετε μέρος στον μεγαλύτερο θεσμό για τον ελληνικό τουρισμό

Μπορείτε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας κάνοντας κλικ εδώ: https://www.ethosawards.eu/hospitality/register/candidate_add.php

Για να δείτε και να κατεβάστε τους όρους συμμετοχής & τις κατηγορίες βραβείων μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ: http://hospitality.ethosawards.eu/katigories-vraveion-oroi-symmetochis/

Καταληκτική ημερομηνία υποβολών: 2 Φεβρουαρίου 2018
Τελετή απονομής: Μάρτιος 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*