back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025

Deloitte – Maxima Insurance ενισχύουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου

Η Deloitte Ελλάδας σε συνεργασία με τη Maxima Insurance χρηματοδότησαν και παρέδωσαν ένα πλήρως εξοπλισμένο πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Το νέο κλιμάκιο παραδόθηκε παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και αποτελεί σημαντική προσθήκη στις υποδομές της ομάδας, αυξάνοντας την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κρίσιμες καταστάσεις.

Το νέο κλιμάκιο περιλαμβάνει υπερσύγχρονο επιχειρησιακό κέντρο, κέντρο ελέγχου και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που συμβάλλουν στην άνεση και τη λειτουργικότητα των εθελοντών. Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κοιτώνες ανδρών και γυναικών, αποδυτήρια, τραπεζαρία, κουζίνα, καθώς και υπόστεγο για τη φύλαξη εξοπλισμού και οχημάτων.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου Χρήστος Σισμανόγλου, δήλωσε σχετικά: «Νιώθω την ανάγκη εκ μέρους των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες μας στις δωρήτριες εταιρείες. Η δωρεά τους αποτελεί μία συμβολική πράξη επιβράβευσης και έμπρακτης εμπιστοσύνης προς το εθελοντικό μας έργο. Με αυτή τη δωρεά, ο σύλλογός μας έρχεται πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και, του φυσικού περιβάλλοντος, το οποίο έχουμε ηθική υποχρέωση να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε».

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδας, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία που ενισχύει τον εθελοντισμό και την πολιτική προστασία, ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την πυροπροστασία στη χώρα μας. Η υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και η ενίσχυση των δυνατοτήτων τους για άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις ανάγκης αποτελεί κεντρικό στόχο της κοινωνικής μας ευθύνης».

O Γιάννης Αργυρόπουλος, Founder & Managing Director, Maxima Insurance δήλωσε:
«Η δέσμευση μας απέναντι στο περιβάλλον και στον άνθρωπο συνδέεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης για εμάς. Συνεχίζουμε με δράσεις που εκφράζουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας στο αδιάκοπο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.

Μαζί με την Deloitte, που αποτελεί αρωγό στις δράσεις υποστήριξης των Εθελοντών και του έργου τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος, προσφέραμε ένα νέο, σύγχρονο κλιμάκιο. Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας και των συστημάτων, ενισχύοντας την προσπάθειά τους.
Αναγνωρίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα της συνδρομής τους στη Φύση και τον Άνθρωπο έχουμε την ανάγκη να παραμένουμε δίπλα τους και να συνδράμουμε για το συνολικό όφελος.»

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων των δύο εταιρειών, οι οποίες έχουν δεσμευτεί για τη συνεχή στήριξη της πολιτικής προστασίας και των εθελοντικών ομάδων, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια της χώρας έναντι των φυσικών καταστροφών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Deloitte χαρτογραφεί την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Ελλάδα

Οι νέες προτεραιότητες των επιχειρήσεων στον τομέα της ΕΚΕ και οι στρατηγικές που διαμορφώνουν το μέλλον της υπευθυνότητας

Her Work. Her Voice.: Η πρώτη πανελλαδική έρευνα για την εργασιακή εμπειρία των γυναικών στην Ελλάδα

Κάθε γυναίκα που εργάζεται στην Ελλάδα μπορεί να συμπληρώσει έως 9/11 το ερωτηματολόγιο, συμβάλλοντας στην ακριβή αποτύπωση της πραγματικότητας

Deloitte FSI Predictions 2025: 8 προβλέψεις που επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Οι επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ τους και οι ασφαλιστικές, καλούνται να μεταβούν από παθητικό ρόλο αντίδρασης σε ρόλο διαμόρφωσης αλλαγών

Deloitte Ελλάδος: O Νίκος Κουτσογιάννης Finance Transformation Leader

Θα παρέχει υπηρεσίες αναβάθμισης των χρηματοοικονομικών λειτουργιών, ώστε η Οικονομική Διεύθυνση να εξελιχθεί σε ουσιαστικό σύμβουλο του επιχειρείν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

HDI Global SE, Hellas: «30 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε μια αγορά που αλλάζει»

Ο Managing Director Κ. Σεμερτζόγλου και τα κορυφαία στελέχη Άγγ. Μπεφών και Μ. Δουράτση μιλούν για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το όραμα της εταιρείας

Τα παρασκηνιακά της ασφαλιστικής αγοράς αυτήν την εβδομάδα

Και να ήταν το δικαίωμα μόνο στα υγείας, υψηλότατο είναι το δικαίωμα και στα Πυρός και στα Οχήματα...

ECONOMIA NET: Χριστουγεννιάτικη δωρεά στη σχολική κοινότητα Ψερίμου

«Η στήριξη της νέας γενιάς και της εκπαίδευσης αποτελεί για εμάς σταθερή προτεραιότητα» δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος Ν. Βαγιάννης

Η Allianz κάνει την ασφάλιση παιχνίδι και βίωμα για τα παιδιά

Η ασφαλιστική συμβάλλει ενεργά αλλά και διασκεδαστικά στο θεματικό πάρκο Chocolate & Ice Cream Experience

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΑΣΕ και ΣΕΣΜΑ άνοιξαν τον διάλογο για μια Ελλάδα που παράγει αξία

Όσα ανέδειξε η κοινή εκδήλωση με θέμα «Νέο παραγωγικό μοντέλο: Η Ελλάδα παράγει – Οι πολίτες ευημερούν»

Ν. Παπαθανάσης στο ΕΕΑ: «Προτεραιότητα η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρών επιχειρήσεων»

Τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΕΑ απασχόλησε κυρίως το ζήτημα της ρευστότητας και της πρόσβασης στον τραπεζικό τομέα, αλλά και η πρόσφατη συμφωνία για τις ΣΣΕ

HDI Global SE, Hellas: «30 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε μια αγορά που αλλάζει»

Ο Managing Director Κ. Σεμερτζόγλου και τα κορυφαία στελέχη Άγγ. Μπεφών και Μ. Δουράτση μιλούν για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το όραμα της εταιρείας

Τα παρασκηνιακά της ασφαλιστικής αγοράς αυτήν την εβδομάδα

Και να ήταν το δικαίωμα μόνο στα υγείας, υψηλότατο είναι το δικαίωμα και στα Πυρός και στα Οχήματα...