back to top
20.1 C
Athens
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025

Deloitte – Maxima Insurance ενισχύουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου

Η Deloitte Ελλάδας σε συνεργασία με τη Maxima Insurance χρηματοδότησαν και παρέδωσαν ένα πλήρως εξοπλισμένο πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Το νέο κλιμάκιο παραδόθηκε παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και αποτελεί σημαντική προσθήκη στις υποδομές της ομάδας, αυξάνοντας την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κρίσιμες καταστάσεις.

Το νέο κλιμάκιο περιλαμβάνει υπερσύγχρονο επιχειρησιακό κέντρο, κέντρο ελέγχου και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που συμβάλλουν στην άνεση και τη λειτουργικότητα των εθελοντών. Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κοιτώνες ανδρών και γυναικών, αποδυτήρια, τραπεζαρία, κουζίνα, καθώς και υπόστεγο για τη φύλαξη εξοπλισμού και οχημάτων.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου Χρήστος Σισμανόγλου, δήλωσε σχετικά: «Νιώθω την ανάγκη εκ μέρους των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες μας στις δωρήτριες εταιρείες. Η δωρεά τους αποτελεί μία συμβολική πράξη επιβράβευσης και έμπρακτης εμπιστοσύνης προς το εθελοντικό μας έργο. Με αυτή τη δωρεά, ο σύλλογός μας έρχεται πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και, του φυσικού περιβάλλοντος, το οποίο έχουμε ηθική υποχρέωση να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε».

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδας, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία που ενισχύει τον εθελοντισμό και την πολιτική προστασία, ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την πυροπροστασία στη χώρα μας. Η υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και η ενίσχυση των δυνατοτήτων τους για άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις ανάγκης αποτελεί κεντρικό στόχο της κοινωνικής μας ευθύνης».

O Γιάννης Αργυρόπουλος, Founder & Managing Director, Maxima Insurance δήλωσε:
«Η δέσμευση μας απέναντι στο περιβάλλον και στον άνθρωπο συνδέεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης για εμάς. Συνεχίζουμε με δράσεις που εκφράζουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας στο αδιάκοπο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.

Μαζί με την Deloitte, που αποτελεί αρωγό στις δράσεις υποστήριξης των Εθελοντών και του έργου τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος, προσφέραμε ένα νέο, σύγχρονο κλιμάκιο. Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας και των συστημάτων, ενισχύοντας την προσπάθειά τους.
Αναγνωρίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα της συνδρομής τους στη Φύση και τον Άνθρωπο έχουμε την ανάγκη να παραμένουμε δίπλα τους και να συνδράμουμε για το συνολικό όφελος.»

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων των δύο εταιρειών, οι οποίες έχουν δεσμευτεί για τη συνεχή στήριξη της πολιτικής προστασίας και των εθελοντικών ομάδων, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια της χώρας έναντι των φυσικών καταστροφών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Her Work. Her Voice.: Η πρώτη πανελλαδική έρευνα για την εργασιακή εμπειρία των γυναικών στην Ελλάδα

Κάθε γυναίκα που εργάζεται στην Ελλάδα μπορεί να συμπληρώσει έως 9/11 το ερωτηματολόγιο, συμβάλλοντας στην ακριβή αποτύπωση της πραγματικότητας

Deloitte FSI Predictions 2025: 8 προβλέψεις που επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Οι επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ τους και οι ασφαλιστικές, καλούνται να μεταβούν από παθητικό ρόλο αντίδρασης σε ρόλο διαμόρφωσης αλλαγών

Deloitte Ελλάδος: O Νίκος Κουτσογιάννης Finance Transformation Leader

Θα παρέχει υπηρεσίες αναβάθμισης των χρηματοοικονομικών λειτουργιών, ώστε η Οικονομική Διεύθυνση να εξελιχθεί σε ουσιαστικό σύμβουλο του επιχειρείν

2 Gold βραβεία, 1 Silver απέσπασε η Deloitte με εφαρμογές AI

Πρόκειται για την καινοτόμο πλατφόρμα προγραμματισμού στελέχωσης του δημόσιου τομέα και τη mobile-first λύση «Smart Marinas»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί 

Έρευνα ΕΑΕΕ για τις ασφαλίσεις Γενικής Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών το 2024

Με τη συμμετοχή 24 εταιρειών, που συγκεντρώνουν το 99,6% της παραγωγής, η φετινή έρευνα προσφέρει ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εικόνα της αγοράς

Σας ενδιαφέρει να μάθετε την ασφαλιστική μας ιστορία;

Το MINETTA Insurance HUB φέρνει στο φως συναρπαστικά τεκμήρια του ασφαλιστικού μας παρελθόντος

Η «Μηχανή του Χρόνου» ζωντανεύει έναν αιώνα ιστορίας στην επετειακή γιορτή του ΕΕΑ

Μια ολοκληρωμένη ιστορική καταγραφή, που φωτίζει άγνωστες πτυχές της δράσης του φορέα, από το 1925 μέχρι σήμερα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στις 23/11 ο Πανελλήνιος Περίπατος «Περπατάμε για την Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Ο συμβολικός περίπατος αποτελεί θεσμό για την ΠΟΑμΣΚΠ, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΕΕΑ: Webinar για τις αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου και την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25/11 στις 16:00 - Πώς θα συμμετάσχετε

ΤτΕ: Το πρόγραμμα εξετάσεων πιστοποίησης ασφαλιστών για το α΄ 6μηνο 2026

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα

14th Clinical Research Conference | «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί