Carglass®: Επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η Carglass® επενδύοντας στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, προχώρησε στην τοποθέτηση Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο εταιρικό δίκτυο της Αττικής. Πλέον, έξω από τα εταιρικά καταστήματα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, στο Χολαργό και στο Κορωπί, οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς.

Τα Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα, διευρύνουν διαρκώς το μερίδιό τους στην παγκόσμια αλλά και στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Carglass®, για ακόμα μια φορά, ανταποκρινόμενη άμεσα στις εξελίξεις της αγοράς και θέλοντας να ενισχύσει τον παραπάνω σκοπό, στέκεται δίπλα στους αυτοκινητιστές που επιλέγουν ηλεκτροκίνητα, προσφέροντας δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τα οχήματά τους.

Οι νέοι σταθμοί είναι διαθέσιμοι προς χρήση όλο το 24ωρο. Σε κάθε σταθμό φόρτισης υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήση, καθώς επίσης και σημαντικές ενδείξεις του φορτιστή, με στόχο την ασφαλή φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι οδηγοί είναι το καλώδιο φόρτισης, που είναι συμβατό με το όχημά τους.

Παράλληλα, προσβλέποντας στο μέλλον, η Carglass® είναι πανέτοιμη για τη νέα γενιά των υβριδικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έχοντας αποκτήσει πιστοποίηση από τον κορυφαίο φορέα αυτοκινήτου Institute of the Motor Industry, IMI, για τις ενδεδειγμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί, τόσο για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, όσο και για την παραμετροποίηση ADAS σε οχήματα που φέρουν ηλεκτροκινητήρες.