Υπεγράφη σύμβαση στην ενέργεια με αφετηρία την Ελλάδα

Ο  Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG) ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με την Blink ChargingCo., USA για τη δημιουργία κοινοπραξίας με όνομα Blink Europe, και την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα.

Το ελληνικό Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων θα αξιοποιεί ενέργεια που η EUNICE ENERGY GROUP (EEG) παράγει από Ανανεώσιμες Πηγές, με τα  απαραίτητα πιστοποιητικά προέλευσης.

Σημειώνεται, οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων οχημάτων συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη κι έφθασαν τις 400.000 μέσα στο 2018, εμφανίζοντας αύξηση 33%.
Μία πρώτη γνωριμία με τις εταιρείες

Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ενώ διαθέτει στην αγορά τα ανάλογα προϊόντα με την επωνυμία Blink, αλλά και προϊόντα άλλων κατασκευαστών όπως οι Chargepoint, General Electric (GE) και SemaConnect.

Ο Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP(EEG) είναι πρωτοπόρος στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Από το 2001, επενδύει, παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές. Κατέχει και λειτουργεί αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, αλλά και τον πρώτο υβριδικό σταθμό που διακρίθηκε διεθνώς ως Project TILOS.

Ελ. Ερμ.