Λογότυπο ΠΣΑΣ

ΠΣΑΣ: Στις 20 Νοεμβρίου η βράβευση των κορυφαίων συμβούλων

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων από τον ΠΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 20 Νοεμβρίου, ώρα 17.30, στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, «σας καλούμε να βρίσκεστε κοντά μας, να τιμήσουμε τον θεσμό του ασφαλιστικού συμβούλου, όσους φέτος κατάφεραν να διακριθούν αλλά και όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεχίζουν, που δεν το βάζουν κάτω και που προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό».

Οι φετινές -όπως και οι περσινές- βραβεύσεις έχουν μια σημαντική διαφορά, επισημαίνει ο ΠΣΑΣ, καθώς βραβεύονται οι πρώτοι κάθε ασφαλιστικής εταιρείας που συμμετέχει και ανάμεσα τους προκύπτουν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της χώρας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, με θέμα «Το πείσμα είναι η αρχή της επιτυχίας – Be a winner», θα είναι ο πρωταθλητής κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, αργυρός ολυμπιονίκης του 2016 και ο μοναδικός Έλληνας με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων.

«Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Σας περιμένουμε όλους μαζί με συναδέλφους!» καταλήγει 

Κόστος συμμετοχής

  • Για τα διακεκριμένα μέλη του ΠΣΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
  • Για τα μέλη με βασική συνδρομή: 20 €
  • Για εγγραφή ως βασικό μέλος και συμμετοχή στην εκδήλωση: 40 €
  • Για εγγραφή ως διακεκριμένο μέλος και συμμετοχή στην εκδήλωση: 50 €

Δηλώστε ηλεκτρονικά συμμετοχή εδώ

Για εύκολη ψηφιακή πληρωμή πατήστε εδώ