image description

2nd Human Capital Summit από την ICAP Group

Η ICAP People Solutions, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του περσινού συνεδρίου, διοργανώνει την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Divani Caravel Hotel το 2ο Human Capital Summit, με θέμα «Performance Management, from drain to regain!».

Το 1o Συνέδριο είχε ως κύριο ομιλητή τον Dr. Tomas Chamorro-Premuzic και εστιάστηκε σε θέματα που αφορούσαν τη διαχείριση του ταλέντου και το φαινόμενο του «brain drain» στην Ελλάδα, δηλαδή την απώλεια ανθρώπινου κεφαλαίου προς τις αγορές του εξωτερικού.

gorgan-ahmetoglu-239478Φέτος, κύριος ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Dr. Gorkan Ahmetoglu, Λέκτορας Επιχειρηματικής Ψυχολογίας στο University College London και συνιδρυτής της Meta Profiling. Έχει διατελέσει στο παρελθόν Διευθυντής Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, Διευθυντής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας και Διευθυντής Συμπεριφοράς Καταναλωτή στο Goldsmiths, University of London. Είναι σύμβουλος σε παγκόσμιους οργανισμούς και της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα διαχείρισης απόδοσης, συμμετέχει ως κύριος ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και συχνά εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης ως ειδικός εμπειρογνώμονας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναλυθούν θέματα σχετικά με τη Διαχείριση Απόδοσης των Εργαζομένων. Το βασικό ερώτημα που θα τεθεί είναι: Μήπως έφτασε ή ώρα να καταργηθεί η αξιολόγηση της απόδοσης; Και αν ναι, τι θα την αντικαταστήσει; Θα συζητηθούν οι σύγχρονοι προβληματισμοί σε σχέση με τη διαχείριση απόδοσης και θα συνδεθούν με την ελληνική εμπειρία. Επιπλέον, θα υπάρξει μια σύνδεση με το περσινό θέμα του «brain drain», το οποίο εξακολουθεί να είναι φλέγον για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία. Θα παρουσιαστούν νέα στοιχεία έρευνας και εξελίξεις σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την ανάσχεση του φαινομένου.

Στις 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί επίσης executive dinner στο Divani Caravel, με ομιλητή τον Dr. Gorkan Ahmetoglu, στο οποίο το θέμα της αξιολόγησης απόδοσης θα συζητηθεί από τη σκοπιά της ομάδας διοίκησης. Θα αναλυθούν θέματα πάνω στη στοχοθέτηση, την αξιολόγηση της απόδοσης και την ανταμοιβή των μελών των ομάδων διοίκησης, και θα δοθούν απαντήσεις σε διλήμματα όπως το άτομο ή η ομάδα, το βραχυπρόθεσμο ή το στρατηγικό όφελος, η έμφαση στο bottom line ή σε επί μέρους δείκτες, η ηγετική ή η διαχειριστική συμπεριφορά, τα οποία καθιστούν την αξιολόγηση των στελεχών διοίκησης ένα σύνθετο και ουσιαστικό θέμα για την επιτυχία της επιχείρησης.

Το συνέδριο, καθώς και το dinner ενδιαφέρουν όλα τα στελέχη της λειτουργίας του Ανθρώπινου Δυναμικού, τα ανώτερα στελέχη που λόγω της θέσης τους διοικούν πολυπληθείς ομάδες, όπως οι Πωλήσεις, αλλά και επαγγελματίες ψυχολόγους και coaches.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 7200156 ή στο e-mail humancapitalsummit@icap.gr

2nd Human Capital Summit: http://www.icap.gr/Default.aspx?id=9904&nt=19&lang=1

Dinner: http://www.icap.gr/Default.aspx?id=9913&nt=19&lang=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*