Ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής δίνει λύσεις

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες στην Εθνική Ασφαλιστική, με τους “ενοικιαζόμενους” εργαζόμενους.

Ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής Robert Gauci ανέλαβε άμεσα πρωτοβουλία για να λυθεί το ζήτημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι την καλή πρόθεση και την αλλαγή φιλοσοφίας.

Οι δηλώσεις του Robert Gauci διέλυσαν τις επιφυλάξεις που αρχικά είχαν εκφράσει οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι τώρα δηλώνουν πρόθυμοι να συζητήσουν.

Η συνδικαλιστική παράταξη “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” αναφέρει μεταξύ άλλων:

Συνάδελφοι,

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας μαςκος  R.  Gauci, απάντησε στην ανακοίνωση της παράταξής μας. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, που είναι ένα γεγονός στο οποίο δεν μας είχαν συνηθίσει προηγούμενες Διοικήσεις και σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντησή του:

Απάντηση του κου Gauci στην ανακοίνωση εργαζόμενων:

«Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Τηρώντας το λόγο μου και όσα έχω ήδη ανακοινώσει σε όλους, τόσο η προσωπική μου δέσμευση, όσο και της Εταιρίας, είναι να προχωρήσουμε στο μέλλον σαν μια ομάδα βασισμένη σε ένα ισχυρό σύστημα ηθικών αξιών και αρχών.

Το καλό της Εταιρείας και του συνόλου των εργαζομένων μας αποτελεί τη βασική προτεραιότητά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορεί να  συνεχιστεί το υφιστάμενο μοντέλο παροχής υπηρεσιών με σύμβαση έργου και όπως ανέφερα και στην από 13.02.23 ανακοίνωσή μου προς όλο το Προσωπικό της Εταιρίας, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εξετάζουμε το πλάνο μετάβασης.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν με την εταιρία ICAP, αφενός λόγω των συμβατικών δεσμεύσεων που είχαμε  και αφετέρου γιατί αφορά στην πλειοψηφία των συμβάσεων έργου. Αυτό δεν σημαίνει ότι, οι εργαζόμενοι μέσω της Εταιρίας Action Line δεν αποτελούν προτεραιότητά μας.

Με εκτίμηση

Robert Gauci»

Συναδελφικά,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*