20.350 δρομείς δίνουν ραντεβού στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς θα τρέξουν στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πλημμυρίσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Απριλίου και έχει την υποστήριξη της NN.

Η παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και των παράλληλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων της διοργάνωσης, pραγματοποιήθηκε στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου, που έγινε χτες στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο συνολικός αριθμός των δρομέων θα φτάσει τελικά τους 20.350 ως εξής: 1.838 δρομείς στο Μαραθώνιο, 3.995 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 12.517 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., καθώς και 2.000 παιδιά στον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων. Οι 2.000 νέες θέσεις θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) κατά τη διάρκεια λειτουργίας του στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ Helexpo από την Πέμπτη 31/3 έως το Σάββατο 2/4, ώρες 10:00 – 19:00).

Κατά την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, προβλήθηκε video της διοργάνωσης, καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που αναφερόταν στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι θεσμικοί φορείς υποστήριξης, οι εθελοντικοί φορείς υποστήριξης, οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής προσφοράς, καθώς και οι χορηγοί της.

O Christian Bohlke (Chief Marketing Officer της NN Hellas) δήλωσε: «Ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή 3 Απριλίου. Είναι η δεύτερη χρονιά που βρισκόμαστε στο πλευρό της διοργάνωσης και η πρώτη που η ΝΝ αποτελεί Ονομαστικό Χορηγό της. Η φιλοσοφία της διοργάνωσης συνάδει με αυτήν της ΝΝ, αφού η εταιρεία μας εστιάζει στους τομείς των ασφαλειών ζωής και υγείας και προβάλει το μήνυμα του ‘live well’, του υγιεινού τρόπου ζωής».