ERGO : Συνεχίζει δυναμικά με “όπλο” την Εκπαίδευση

H ERGO Ασφαλιστική, πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στην υποστήριξη και ανάπτυξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, συνεχίζει ακόμα και μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στην αγορά μας, να προσφέρει στους Συνεργάτες της εναλλακτικούς τρόπους διεξαγωγής του ετήσιου εκπαιδευτικού πλάνου της, μέσω Webinar παρουσιάσεων.

Έτσι, η Εκπαίδευση της ERGO, αφού προετοίμασε και παρέδωσε στους Συνεργάτες της και τους τρεις Τομείς (Α, Β, Γ) της Επαναπιστοποίησης του έτους 2020, για να ολοκληρώσουν τις θεσμικές απαιτήσεις του τρέχοντος έτους, ξεφεύγοντας από τα συνήθη σεμινάρια προϊόντων και τεχνικών πωλήσεων, δημιούργησε μια σειρά ειδικών σεμιναρίων webinars με το επίκαιρο και πολύ σημαντικό θέμα  “Ψυχική ανθεκτικότητα σε καιρό κρίσης και αβεβαιότητας”. Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τους Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων της εταιρείας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών και της αβεβαιότητας που επέφερε η τελευταία αλλαγή στη ζωή μας, η πανδημία του Covid-19. Έχοντας ως βάση θεωρίες σημαντικών σύγχρονων ψυχολόγων, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα εργαλεία και τα όπλα για να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους για την επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων και να εμπιστευθούν τις δυνάμεις και το ένστικτό τους, στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητάς τους, ώστε να ενδυναμωθούν και να γίνουν λιγότερο επιρρεπείς στην απογοήτευση και το άγχος.

 

Την ολοκλήρωση του 1ου εκπαιδευτικού κύκλου webinar, σε 15 ομάδες Συνεργατών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα ακολουθήσουν παρόμοια σεμινάρια όπως “Διαχείριση του άγχους και της αλλαγής σε περίοδο κρίσεων”, αλλά και για σύγχρονα θέματα “Digital και Personal Branding”, σε συνδυασμό πάντα με την υπενθύμιση των νέων αναβαθμισμένων προϊόντων της εταιρείας.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Κύριο μέλημα μας και αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα και αγορά, είναι να σταθούμε δίπλα στους Συνεργάτες μας και να τους προσφέρουμε κάθε είδους υποστήριξη, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που τους παρέχουμε. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που πάνω από 700 Συνεργάτες μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιήσαμε μέσω διαδικτύου. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να επενδύουμε για ένα αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο σύστημα εκπαίδευσης, από πλευράς θεματολογίας περιεχομένου και με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, για το σύνολο των Συνεργατών μας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*