Οι Executive Partners του «Υδρόγειος Club» μας συστήνονται (μέρος γ’)

«ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΙΚΕ – ΕΞΕΛΙΞΙΣ»
Μαρία Γεωργαλά

Η ενασχόλησή μου με την ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε το 2005. Από τα πρώτα χρόνια διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα πεδίο συνεχών προκλήσεων αλλά και μέγιστης συνεισφοράς στο σύνολο. Έχοντας την εμπειρία μιας δεκαετίας περίπου και με το όραμα της προσωπικής και επαγγελματικής μου εξέλιξης, αποφάσισα το 2014 να προχωρήσω ένα βήμα πιο πέρα, ανοίγοντας στον Βόλο το ασφαλιστικό πρακτορείο «ΕΞΕΛΙΞΙΣ». Πρέπει, εξάλλου,
να έχεις γίνει κωπηλάτης προτού πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι.

Βάζοντας υψηλούς στόχους και με μοναδικό σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, το πρακτορείο κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο των ασφαλειών σε τομείς όπως οι ασφαλίσεις Οχημάτων, Περιουσίας, Αστικών Ευθυνών, Ζωής, Υγείας, Μεταφορών και Προσωπικού Ατυχήματος.

Η εταιρεία με την οποία κατά κύριο λόγο συνεργάζομαι είναι η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μια ελληνική εταιρεία με μακρά διαδρομή στον ασφαλιστικό χώρο. Ή διαρκής εκπαίδευση,
τα κίνητρα, το υγιές περιβάλλον και η ειλικρινής καθημερινή αντιμετώπιση αποτέλεσαν το υπόβαθρο για μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Ή σταθερότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι τρία βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Υδρόγειο Ασφαλιστική και αποτελούν και για μένα έννοιες πολύ σημαντικές. Το να κοιτάζεις προς την ίδια κατεύθυνση με τους συνεργάτες σου είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Αν πιστεύεις λοιπόν σ’ αυτό που εκπροσωπείς τότε η πορεία σου στον εργασιακό χώρο είναι θετική και διακρίνεται από επιτυχίες και αναγνώριση.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική αποτελεί για μένα ένα στήριγμα, μια «δεύτερη οικογένεια», που συμβάλλει στο να πραγματοποιώ τα όνειρά μου και να αποδεικνύομαι αντάξια των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης των πελατών του ασφαλιστικού πρακτορείου «ΕΞΕΛΙΞΙΣ».

«ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ Π.Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε.»
Μαρία Φιλόσογλου & Νίκος Καλογιαντσίδης

Σεπτέμβριος 1999. Έχει ληφθεί η απόφαση για την ενασχόλησή μας με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Ή ασφαλιστική αγορά μας καλεί πολλά υποσχόμενη και ξεκινάμε δειλά-δειλά τις συναντήσεις με εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών. Μετά από πολλές επαφές ξεχωρίζει μία εταιρεία, η οποία τονίζει συνεχώς τον σεβασμό και τη δεοντολογία προς το συνεργάτη, ενώ εκπέμπει αρχές και αξίες που εστιάζονται στον άνθρωπο, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό. Ή Υδρόγειος Ασφαλιστική. Ή απόφαση λαμβάνεται και ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά. Από τις πρώτες στιγμές, μας εκπλήσσουν ευχάριστα τα στελέχη της εταιρείας ενώ ξεχωρίζει ο ηγέτης και Πρόεδρος, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, που με πάθος και όραμα μας γεμίζει με δύναμη και έμπνευση.

Το 2019 το ασφαλιστικό μας γραφείο κλείνει 20 χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική και δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε πέρα ως πέρα δικαιωμένοι
για την αρχική μας επιλογή. Εδώ και 10 χρόνια, και μετά την εκπλήρωση και των μεταπτυχιακών του σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την απόκτηση της επαγγελματικής του πιστοποίησης, ο υιός Νίκος Καλογιαντσίδης έχει προστεθεί στην ομάδα μας, δίνοντας νέα ώθηση και δυναμική.

Σήμερα το γραφείο μας ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΉΣ Π.Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε πρωταγωνιστεί στον χώρο των ασφαλειών στο Νομό Δράμας και παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες στους κλάδους οχημάτων, κατοικιών, επιχειρήσεων, προσωπικών ατυχημάτων, αστικών ευθυνών, φωτοβολταϊκών, κ.α. Διαθέτου- με ένα μεγάλο πελατολόγιο που συνεχώς αναπτύσσεται, πρέπει ωστόσο να τονίσουμε ότι κάθε πελάτης μας είναι για εμάς μοναδικός και προσπαθούμε πάντα να στεκόμαστε δίπλα του υπεύθυνα και με σοβαρότητα. Έτσι έχουμε καταφέρει, πιστεύουμε, να κοιτάμε τους ασφαλισμένους μας στα μάτια και αυτοί να μας το ανταποδίδουν με την προτίμηση και την αγάπη τους.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους υπέροχους ανθρώπους της Υδρογείου Ασφαλιστικής για την αγάπη και την συνεχή στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
Ελένη Κουράκου

Με όραμα και πάθος για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και με εμπνευστή και συνοδοιπόρο τον σύζυγό μου, το έτος 2011 αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Με προσήλωση στις ιδιαίτερες ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη μας, το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Καθώς ο ασφαλιστικός κλάδος και μαζί του ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή εξελίσσονται ραγδαία, το γραφείο μας επενδύει στην εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση, έτσι ώστε η τεχνογνωσία και η υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση να αποτελούν όπλα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας, όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησής μας στην ασφαλιστική αγορά παραμένει ανθρωποκεντρική και αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο έχουμε επιλέξει την Υδρόγειο Ασφαλιστική ως αποκλειστικό συνεργάτη μας. Μέσα από την προσωπική επαφή ερχόμαστε κοντά και μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των άλλων. Θεωρούμε ότι σε αυτούς τους τομείς η Υδρόγειος Ασφαλιστική πρωτοστατεί, αντιμετωπίζοντας κάθε συνεργάτη της ως ξεχωριστή οντότητα – και όχι απλά ως ένα «κωδικό» -, δημιουργώντας για εμάς ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη και τις εμπειρίες μας και παρέχοντάς μας πάντα λύσεις και υπηρεσίες που λειτουργούν προς όφελος και των δύο πλευρών.

Η μακροχρόνια άριστη συνεργασία μας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική επιβεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής μας.

Ευχόμαστε η εταιρεία, ο Πρόεδρος και τα στελέχη της να συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν θετικά.

Πηγή: Περιοδικό Voice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*