Munich Re, επιγραφή, κτίριο

Η Munich Re με νέα προϊόντα περιορίζει το κίνδυνο κλιματικής αλλαγής

Της Ελενας Ερμείδου

Με στόχο την ενημέρωση των πελατών σε ό,τι αφορά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η Munich Re, συγκεκριμένα το εξειδικευμένο Συνδικάτο των Lloyds, Munich Re Syndicate,  υπέγραψε συμφωνία με την εξειδικευμένη εταιρεία τεχνολογία στα θέματα καιρικών συνθηκών ClimaCell για την παροχή αποκλειστικών δεδομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι πελάτες της Munich Re Syndicate  θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις βάσει αξιόπιστης πληροφόρησης η οποία θα ενδυναμώνει τις αποδόσεις τους.

Σκοπός της Munich Re να λανσάρει στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία προσθέτουν αξία στον πελάτη μοχλεύοντας τα προϊόντα αυτά με την εξειδίκευση που διαθέτει η ClimaCell.

Σύμφωνα με την  ClimaCell, το προϊόν αυτό δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να ασφαλιστούν καλύτερα και να προετοιμαστούν έναντι καιρικών καταστροφών. Παράλληλα εξαλείφει και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.

Το επόμενο βήμα της Munich Re είναι ο μεγαλύτερος περιορισμός των κινδύνων που σχετίζονται με τις καιρικές καταστροφές με την έκδοση νέων προϊόντων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*