Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Aon Benfield Greece S.A.

H Aon ανακοινώνει ότι από την 1η Μαΐου 2010 εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Aon Benfield Greece S.A. o κ. Johann-Adrian von Lucius.

O κ. von Lucius γεννήθηκε το 1947 στο Βερολίνο και κατοικεί στο Μόναχο. Σπούδασε Νομική στη Χαϊδελβέργη και τη Βόννη. Το 1976 ξεκίνησε τη θητεία του στην Munich Reinsurance Company όπου θήτευσε για 15 έτη σε διάφορα γραφεία παγκοσμίως (Νότιος Αφρική, Κένυα). 

Με την επιστροφή του στο Μόναχο διετέλεσε ανώτερο διοικητικό στέλεχος σε διάφορες θέσεις όπως Εκτελεστικός Διευθυντής για τις περιφέρειες της Κίνας και των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία). 

Μετά από 34 χρόνια συνεργασίας αποχώρησε από την Munich Re τον Απρίλιο του 2010. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει θητεύσει ως μέλος διοικητικών συμβουλίων της Munich Re σε χώρες της περιφέρειας ευθύνης του. 

Σήμερα είναι μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορες εταιρείες του κλάδου (εκτός της Munich Re). Ο Τζέραλντ Τέρνερ, Πρόεδρος της Aon Greece ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο κος von Lucius εντάσσεται στην Aon Benfield Greece και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεισφορά του στις στρατηγικές και διοικητικές αποφάσεις της Εταιρείας θα είναι πολύτιμη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*