Άφαντος ο συνομιλητής…

Παρελθόν θεωρείται για τον «Νέο Ποσειδώνα» ο κ. Γιάννης Παυλίδης ο οποίος μαθαίνουμε ότι έχει βάλει πλώρη για νέους τόπους δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο επιχειρείν

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου γενικός διευθυντής της εταιρίας τηρώντας το πρωτόκολλο των στελεχών, γνωστοποίησε την αποχώρησή του και  με επιστολή του προς την διοίκηση αφήνοντας έτσι κενή θέση σε  δύσκολες εποχές.

Ελεύθερος πλέον, κατά τις πληροφορίες, ετοιμάζεται να αναλάβει ως Διευθύνων Σύμβουλος σε «δοκιμασμένη» εταιρία της αγοράς αποκτώντας όμως και (ισχυρή 😉 μετοχική σχέση με αυτή.

Επιμένει στην απόφασή του να αγνοεί την ασφαλιστική αγορά ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης, καθώς από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχει κρατήσει μεγάλες αποστάσεις από τους αρμόδιους φορείς της αγοράς όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχει ζητήσει η ΕΑΕΕ, έχει βρει κλειστές τις πόρτες του γραφείου του υφυπουργού όπως το ίδιο συνέβη και με άλλους φορείς. (διαμεσολαβούντες, εργαζόμενους στην Ασπίς, την Commercial κ.α.)

Η ίδια αδιάλλακτη στάση τηρήθηκε και στο θέμα της Επ.Ε.Ι.Α. αφού τόσο η κατάργησή της όσο και η δημιουργία Εγγυητικού Κεφαλαίου στον κλάδο Ζωής δεν προήλθε από διαβουλεύσεις της πολιτικής ηγεσίας με την ασφαλιστική βιομηχανία, η οποία βρέθηκε προ τετελεσμένου. 

Όπως όλα δείχνουν -μετά από πέντε μήνες- ο υφυπουργός θα προτιμούσε να έχει άλλον συνομιλητή -ή να μην έχει κανένα- για τα θέματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά.

Όσο για τον πρόεδρο της Επ.Ε.Ι.Α. κ. Γιώργο Πέτσα θα δώσει τη δική του μάχη μέχρι να καταργηθεί η Αρχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*