ΣΕΑΣΕ: Πρωτότυπη εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης γιόρτασε φέτος ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΑΣΕ), με μια πρωτότυπη εκδήλωση που έγινε στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
«Ο σύνδεσμος αποφάσισε η συνδρομή του στην ημέρα με μια πολιτιστική εκδήλωση. Θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απουσιάζαμε από την ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης» τονίζει στο iw ο πρόεδρος του ΣΕΑΣΕ κ. Θάνος Μελακοπίδης που ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας για την εφετινή εκδήλωση. Επιδίωξη ήταν να συνυπάρχει το πολιτιστικό στοιχείο με τη ζωντάνια του εορτασμού για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.
Ο σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια το ίδιο ή το προηγούμενο βράδυ του εορτασμού από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), οργανώνει μια άλλη, παράλληλη εκδήλωση με χαρακτήρα πολιτιστικό και πολιτισμικό. «Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, στο Σύνδεσμο που αριθμεί σήμερα 290 μέλη, συμμετέχουν ιδιοκτήτες, εκπρόσωποι και ανώτατα στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών», επισημαίνει ο κ. Μελακοπίδης.
Για τα προηγούμενα χρόνια να αναφέρουμε ότι για την υλοποίηση επιλέχθηκαν: τρεις φορές θέατρο, δύο φορές συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και μία (πρόπερσι), έκθεση φωτογραφίας του Γενικού Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Αναστάσιου Παγώνη στο μετρό του Συντάγματος, όπου τα έσοδα διατέθηκαν στο σύλλογο Ελπίδα.
Να σημειωθεί, ότι η εφετινή εκδήλωση έγινε σε μια δύσκολη χρονιά για την ασφαλιστική αγορά και το μη εορτασμό της ημέρας από την ΕΑΕΕ λόγω των γνωστών εξελίξεων. Μόνο εγκωμιαστικά σχόλια είχαν πάντως οι παρευρισκόμενοι και άλλοι άνθρωποι της αγοράς για την ιδέα και την όλη διοργάνωση. Παραβρέθηκαν συνολικά 220 άτομα, μεταξύ αυτών οι κκ: Δ. Παλαιολόγος, Γ. Κώτσαλος, Φ. Μπράβος, Ν. Αδαμαντιάδης, Α. Κασκαρέλης, κλπ.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*