rosarte choir gold Tshwane

Η INTERAMERICAN στήριξε τη «χρυσή» παιδική χορωδία Rosarte στη 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα

Τη διακεκριμένη παιδική χορωδία Rosarte συνόδευσε ασφαλιστικά και φέτος η INTERAMERICAN, σε μια ακόμη «χρυσή» συμμετοχή της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστήριξε με χορηγία ταξιδιωτικής ασφάλισης την πολυμελή αποστολή της χορωδίας στη 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα, που οργανώθηκε στις 5 και 6 Ιουλίου στη Νότιο Αφρική (10th World Choir Games, Tshwane), με συμμετοχή χορωδιών από 56 χώρες.

Τη χαρά της εκπροσώπησης της χώρας από τη Rosarte, που τέθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μεγιστοποίησε η κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων, με την καθοδήγηση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα και τη συνοδεία της Τζένης Σουλκούκη στο πιάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rosarte έχει ήδη στο ιστορικό της δύο χρυσά μετάλλια από προηγούμενες Ολυμπιάδες, του 2008 στην Αυστρία και του 2014 στη Λετονία.

Αναλυτικότερα, τα 47 «χρυσά» παιδιά της χορωδίας, η μαέστρος και οι λοιποί συνοδοί καλύφθηκαν από την INTERAMERICAN με ένα πλήρες πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης για νοσηλεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υγειονομική διακομιδή, ατύχημα, δαπάνες μετακινήσεων παθόντων και συγγενικών προσώπων, κλοπή αποσκευών και καθυστέρηση, αστική ευθύνη έναντι τρίτων και λοιπές καλύψεις.

Εκτός της παιδικής χορωδίας Rosarte, την οποία έχει υποστηρίξει και στην προηγούμενη ολυμπιακή συμμετοχή της, η εταιρεία δηλώνει παρούσα ως χορηγός σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις χορωδιακού χαρακτήρα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη συναυλία, τον Φεβρουάριο του 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή 300 χορωδών 10 χορωδιών από όλη την Ελλάδα.

«Ο Πολιτισμός, τα Γράμματα και οι Τέχνες» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση «αποτελούν πεδίο αναφοράς της έμπρακτης υπευθυνότητας της INTERAMERICAN ως συνιστώσες της ποιότητας ζωής».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*