Την πρόσκληση του Επόπτη περιμένει η ομάδα εργασίας των εταιριών

Την πρόσκληση του κ. Σπύρου Γριβογιάννη που ορίστηκε επόπτης του κλάδου Ζωής στην Ασπίς Πρόνοια αναμένουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, οι εκπρόσωποι των πέντε ασφαλιστικών εταιριών που έχουν συστήσει ομάδα εργασίας μετά τη σχετική συνεδρίαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).
Η ομάδα συστήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην προετοιμασία και υλοποίηση της διαδικασίας για τη μεταφορά του χαρτοφυλακίου Ζωής της Ασπίς, κάνοντας σχετικές γνωματεύσεις στον κ. Γριβογιάννη.
Η αναμονή της πρόσκλησης ερμηνεύεται από την πρόθεση των εταιριών να μην υπάρξουν οποιεσδήποτε υπόνοιες και παρεξηγήσεις για προσχεδιασμένες ενέργειες. Όπου χρειαστεί τη βοήθειά μας ο επόπτης θα συμβάλουμε, επισημαίνουν αρμόδια στελέχη. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που επισημαίνεται, είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικά σύνθετο θέμα για τον τρόπο αντιμετώπισής του, με πολλές πτυχές, όπως τι θα γίνει με τις εγγυήσεις, τα προγράμματα υγείας, τις επισφάλειες, κλπ. 

Την κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο βέβαια και το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο στην αγορά.

Στην ομάδα αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι των εταιριών Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican, Alico, Αγροτική Ασφαλιστική και International Life, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν και άλλες εταιρίες εφόσον το επιθυμούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*