Δίκτυο Medisystem για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας στην Καλαμάτα και τη Ζάκυνθο

Η Interamerican ενισχύει την ασφαλιστική της παρουσία και αναπτύσσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στον τομέα υγείας στη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο, επεκτείνοντας το δίκτυο Medisystem. 

Η εταιρεία προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με 15 ιατρούς και 3 διαγνωστικά κέντρα στην Καλαμάτα και με 9 ιατρούς και 2 διαγνωστικά κέντρα στη Ζάκυνθο, με στόχο να καλύψει τις τοπικές ανάγκες πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας για κάθε ασφαλισμένο της με πρόγραμμα Medisystem.

Σήμερα το πρόγραμμα Medisystem στοιχειοθετεί λειτουργία δικτύου σε 51 πόλεις της Ελλάδας με 1.104 συνολικά συνεργαζόμενους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκ των οποίων 477 στην Αττική και 187 συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα. Το καινοτόμο σύστημα υγείας Medisystem βρίσκεται στον ενδέκατο χρόνο λειτουργίας και καλύπτει με ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υγείας, από την ιατρική επίσκεψη και τη διάγνωση μέχρι τη νοσηλεία.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Γ. Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Υγείας της εταιρείας «απευθυνόμαστε σε έναν ευρύτερο πληθυσμό υπηρετώντας το δόγμα της εταιρείας, που είναι το δικαίωμα στην υγεία για όλους».  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*