Αλλαγή «φρουράς» στην DAS Hellas: Νέος CEO ο Εμ. Κάλλης!

Το «τιμόνι» της DAS Hellas αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Κάλλης, ύστερα από τις αποφάσεις της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευση των Μετόχων, επιβεβαιώνοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί σε κύκλους της αγοράς το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Κάλλης αναλαμβάνει την θέση της κα Νάντιας Σταυρογιάννη με τους μετόχους να την ευχαριστούν θερμά για την μακρά συνεργασία και τις προσπάθειές της…

Διαβάστε: Το επόμενο βήμα της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα

H Νάντια Σταυρογιάννη έγινε μέλος της «οικογένειας» της DAS Hellas το 1994 και ανέλαβε αρχικά τη Διεύθυνση του Τμήματος Μηχανογράφησης, αναπτύσσοντας το μηχανογραφικό σύστημα της εταιρεία. Ακολούσε η Διεύθυνση των Πωλήσεων επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής και ακολούθησε η Γενική Διεύθυνση. Η κα Σταυρογιάννη συμμετέχει ενεργά επίσης στα κοινά του κλάδου ως πρόεδρος του ΕΙΑΣ και ως μέλος του ΔΣ της ΕΑΕΕ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο βήμα της όσο φυσικά και της εταιρείας…

Διαβάστε αναλυτικά: Ν. Σταυρογιάννη – Από τις ελάχιστες γυναίκες που κατέκτησαν ηγετική θέση στις θυγατρικές της DAS

Σε σχετική ανακοίνωση:

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Ασφαλιστικής Εταιρίας Νομικής Προστασίας “D.A.S. Hellas”, μετά την ολοκλήρωση της θητείας των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προέβη στην εκλογή νέων Μελών τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

Θεόδωρος Κοκκάλας, Πρόεδρος και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Δρ. Θωμάς Ευάγγελος Γιαννάκος, Αντιπρόεδρος και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Εμμανουήλ Κάλλης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Ιωάννης Λινός, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Παύλος Φλώρος, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Οι Μέτοχοι ευχαριστούν την απερχόμενη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνα Σταυρογιάννη για την μακρά συνεργασία και τις προσπάθειές της και της εύχονται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. Εμμανουήλ Κάλλης, που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρία από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO), είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας, αφού έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος της “D.A.S. Hellas” επί 32 έτη και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της επί 10 έτη.

Οι Μέτοχοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ελ.Ε / Β. Κρ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*