Τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι στον «Ευαγγελισμό»

Ρημάδι έχει καταντήσει το παλιό κτίριο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ηλικίας άνω των 150 ετών, εξαιτίας της απουσίας συντήρησης.

photoΗ πτώση για πολλοστή φορά σοβάδων – το πρωί της Τρίτης – σε διάδρομο, από τύχη μόνο δεν τραυμάτισε κάποιον, αφού όπως μπορεί κανείς να δει και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Virus, από αυτόν διέρχονται συνεχώς ασθενείς με τους συνοδούς τους αλλά και εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τεχνική υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει μόλις 65 εργαζόμενους (25 εκ των οποίων σε εργολάβο), αντί 120 που προβλέπει το οργανόγραμμά του, ενώ δεν έχει ούτε έναν πολιτικό μηχανικό, αφού ο τελευταίος που υπήρχε πήρε ονομαστική απόσπαση στο γραφείο της Ρένας Δούρου. Έτσι, οι επιδιορθώσεις που γίνονται στο κτίριο δεν βασίζονται σε κάποια μελέτη στατικού ελέγχου, αλλά περιορίζονται σε επιφανειακά φτιασιδώματα, όπως σοβατίσματα και τοποθέτηση ψευδοροφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει ούτε δίμηνο από την πτώση σοβάδων στο δρόμο από τα περβάζια του «Ευαγγελισμού», περιστατικό κατά το οποίο πάλι από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός πολίτη.

Πηγή: virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*