Mega Brokers: Ο δικός σας σύμμαχος

Με µεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη Συνέδριο της MEGA BROKERS το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 στο κέντρο διασκέδασης “FIX LIVE” για το ∆ίκτυο Πωλήσεών της. Η συµµετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας ότι οι συνεργάτες της MEGA BROKERS “δεν έχουν σύνορα” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην οµιλία του και ο Πρόεδρος της εταιρίας.

Οι παρευρισκόµενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις βραβεύσεις συνεργατών που ξεχώρισαν για την αξιοσηµείωτη παραγωγική τους πορεία το έτος 2015. Τη βραδιά συντόνισε η ∆ιευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη και ο ∆ιευθυντής Βορείου Ελλάδος κύριος Αχιλλέας Καρανατσίδης, ο οποίος παρουσίασε τη θετική εξέλιξη του γραφείου Βορείου Ελλάδος, εκφράζοντας την πεποίθηση της ανοδικής πορείας που έπεται για όλους τους συνεργάτες της MEGA BROKERS.

LEO_7322

Στην οµιλία του, ο Πρόεδρος & ∆ιευθύνων Σύµβουλος της MEGA BROKERS, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στη Νέα Εποχή που ξεκινά για την εταιρία, παρουσίασε τις καινοτόµες αλλαγές που θα ακολουθήσουν και τόνισε τη σηµαντική συµβολή των συνεργατών Βορείου Ελλάδος στη συνολική ανάπτυξη της εταιρίας.

096A05732

Η οµιλία του Προέδρου έκλεισε µε την ανακοίνωση της ένταξης στις τάξεις του στελεχιακού δυναµικού της MEGA BROKERS του κυρίου Τάσου Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της εταιρίας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Την εκδήλωση τίµησαν µε τη παρουσία τους Στελέχη ασφαλιστικών εταιριών Βορείου Ελλάδος καθώς και Αθήνας που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το σκοπό αυτό.

096A0462

Συγκεκριµένα, ο κύριος Χρήστος Κάτσιος Γενικός ∆ιευθυντής της GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννιώτης Αντιπρόεδρος & ∆ιευθύνων Λ. Συγγρού 122, 117 41, Αθήνα, Τ: +30 210 92 25 825, F: +30 210 92 20 967, email: info@megabroker.gr, www.megabroker.gr Σύµβουλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ο κύριος ∆ηµήτρης Χατζηπαναγιώτου Μέλος του ∆. Σ. & Αναπληρωτής Γενικός ∆ιευθυντής της ERGO, ο κύριος Εµµανουήλ Φουντουλάκης, Εµπορικός ∆ιευθυντής της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Σεραφείµ Αίσωπος Εµπορικός ∆ιευθυντής της PRIME ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Μάριος Μοσχονάς ∆ιευθυντής Πρακτορειακού ∆ικτύου της INTERAMERICAN, ο κύριος Ιωάννης Μπούτζιος ∆ιευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδος της EUROLIFE ERB, ο κύριος Χρήστος Στασινός ∆ιευθυντής Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος της ∆ΥΝΑΜΙΣ, ο κύριος Στέλιος Στυλιανίδης ∆ιευθυντής Βορείου Ελλάδος της GENERALI, ο κύριος Τάσος Αρβανιτάκης ∆ιευθυντής Υποκαταστήµατος της DAS, ο κύριος Σταύρος ∆ουλγέρης ∆ιευθυντής Βορείου Ελλάδος της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ο κύριος Μάκης Περδίκης Branch Manager Υποκαταστήµατος Βορείου Ελλάδος της AIG, η κυρία Μαρία Κουρουτζίδου Υπεύθυνη Υποκαταστήµατος Θεσσαλονίκης της ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Ιωάννης Μαλλιαρός ∆ιευθυντής Ζηµιών της INTERASCO και η κυρία Τάνια Βαχαρακίδου Προϊσταµένη Υποδιεύθυνσης Μακεδονίας & Θράκης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε θέτοντας τις καλύτερες προοπτικές για το µέλλον, και το ευχάριστο κλίµα έδωσε το έναυσµα για την έναρξη της υπόλοιπης εορταστικής βραδιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*