Γ. Βελιώτης: Οι συνεργασίες δημιουργούν αξία στα προγράμματα ασφάλισης υγείας

Σε συμφωνία σύμβασης συνεργασίας με τη γενική κλινική MEDITERRANEO HOSPITAL προχώρησε η INTERAMERICAN με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου υγείας του συστήματος Medisystem και της ανάπτυξης συνεργασιών στη βάση ποιοτικών κριτηρίων.

Η κλινική που βρίσκεται στην Γλυφάδα, διαθέτει σύγχρονες ιατροτεχνολογικές υποδομές και εγκαταστάσεις και επιστημονικό δυναμικό που υποστηρίζει τα 18 τμήματα που λειτουργούν (αγγειοχειρουργικό, αιματολογικό, γαστρεντερολογικό, γενικής χειρουργικής, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, θωρακοχειρουργικό, καρδιολογικό, καρδιοχειρουργικό, νευρολογικό, νεφρολογικό, ογκολογικό, ορθοπεδικό, παθολογικό, πνευμονολογικό, ρευματολογικό και ωτορινολαρυγγολογικό).

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, το δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN με το MEDITERRANEO HOSPITAL και τις πρόσφατες προσθήκες συνεργαζομένων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, αριθμεί σήμερα πανελλαδικά 21 κλινικές και μονάδες υγείας, 1.384 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 513 χειρουργούς–ειδικούς συνεργάτες που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία για τις επεμβάσεις που πραγματοποιούν χωρίς εμπλοκή του ασφαλισμένου στη συναλλαγή και 253 διαγνωστικά κέντρα.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, κ. Γιώργο Βελιώτη, οι συνεργασίες στο σύστημα προγραμμάτων ασφάλισης υγείας της εταιρείας προσθέτουν ουσιαστική αξία, τονίζοντας την «ανταγωνιστική διαφορετικότητα της INTERAMERICAN σε μία αγορά που εύλογα οι ασφαλισμένοι έχουνε υψηλές απαιτήσεις σε όλες τις βαθμίδες φροντίδας της υγείας, με ελεγχόμενο κόστος και ποιοτική ανταποδοτικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η INTERAMERICAN έχει ουσιαστικά ανοίξει τον δρόμο των ασφαλίσεων υγείας στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία εικοσαετία, με ιδιωτικές υποδομές και ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, αντλώντας τεχνογνωσία και υποστήριξη από τη μητρική ACHMEA, που αποτελεί τον κορυφαίο ασφαλιστή υγείας πανευρωπαϊκά.Mediterraneo_Glifada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*