80 χρόνια ΣΕΣΑΕ!

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών συνδύασε φέτος τον εορτασμό της Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης, θεσμό τον οποίο ανελλιπώς τιμά κάθε χρόνο, με την επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ε. Μοάτσος επιβεβαίωσε την πρόθεση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. να εντείνει τις ενέργειές του, ώστε να συμβάλει σε μια καλύτερη αγορά.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), κ. Α. Σαρρηγεωργίου

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), κ. Α. Σαρρηγεωργίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.), κ. Α. Ραφαηλίδης.

Στη συνέχεια, τα Μέλη του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στα γεγονότα των 80 αυτών χρόνων από το εξέχον Μέλος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., κ. Νίκο Αδαμαντιάδη.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η παρέμβαση του Επιτίμου Προέδρου του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., κ. Θάνου Μελακοπίδη στη διάρκεια των βραβεύσεων Μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. που συνέβαλαν στην εξέλιξη και το έργο του επί σειρά ετών.

Ο κ. Νίκος Αδαμαντιάδης Μέλος του ΣΕΣΑΕ Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιάννης Βασιλάτος, Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Την εκδήλωση αυτή του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. υποστήριξαν με την ευγενική τους χορηγία οι Εταιρίες :

• “CARPENTER ΤURNER”, ως Πλατινένιος Χορηγός,

• “DAS HELLAS Α.Α.Ε.Γ. Νομικής Προστασίας” και “MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers”, ως Χρυσοί Χορηγοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*