ΣΕΜΑ: Νέα πορεία άμεσα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής

Μια νέα πορεία άμεσα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής ξεκινά ο ΣΕΜΑ που χθες γιόρτασε τα 25 χρόνια δραστηριότητάς του στην ελληνική αγορά.  

Όπως δήλωσαν τα κορυφαία στελέχη του στο iw στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης ο ΣΕΜΑ σήμερα έχει αποκτήσει εμπειρία, έχει τεχνογνωσία, ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα και σαφώς μπορεί να  προσφέρει στα μέλη του την στήριξη για να προχωρήσουν. 

Ταυτόχρονα μπορεί και το έχει αποδείξει πως συνδράμει και στις όποιες εξελίξεις (νομοθετικές, λειτουργικές, δομικές) που συντελούνται στην αγορά με πρωτοβουλίες της πολιτείας στηρίζοντας την θεσμική πρόοδο της ιδιωτικής ασφάλισης. 

Η χθεσινή εκδήλωση του ΣΕΜΑ πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης το οποίο είχε ανοίξει ειδικά για τα μέλη του Συνδέσμου τα οποία και είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του. 

Παραβρέθηκαν περισσότεροι από 350 προσκεκλημένοι. Από την πλευρά της πολιτείας τίμησαν την εκδήλωση ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Αθ. Σκορδάς και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Αν. Λιάσκος οι οποίοι και χαιρέτησαν την δράση του ΣΕΜΑ.

Επίσης οι συμμετέχοντες άκουσαν με ενδιαφέρον τους κ.κ.: 
Γιώργο Καραβία, πρόεδρο του ΣΕΜΑ, Alessandro De Besi, Πρόεδρο της BIPAR, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διαμεσολαβούντων, Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Νικόλαο Μακρόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων Ε.Α.Ε.Ε. και Επίτιμο Πρόεδρο του Σ.Ε.Μ.Α.

Η Γεν. Γραμματέας του ΣΕΜΑ κα Ευγενία Καφφετζή, ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους προσκεκλημένους και ιδιαίτερα την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, Ε.Α.Ε.Ε. που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της και τους χορηγούς.

Ο ΣΕΜΑ στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων του βράβευσε για την πολύχρονη προσφορά τους στην ιδιωτική ασφάλιση τους:

- Γιώργο Καραβία, πρόεδρο του ΣΕΜΑ
- Γιώργο Κούμπα, αντιπρόεδρο
- Νικόλαο Μακρόπουλο, Επίτιμο πρόεδρο
- Ιωάννη Μακρυμίχαλο, Επίτιμο πρόεδρο
- Σίμο Ξηρογιαννόπουλο, πρώην πρόεδρο
- Δαλιάνη Αγγελική, Επίτιμη Πρόεδρο

Εν κατακλείδι, η  ισχυρή παρουσία παραγόντων της ασφαλιστικής αγοράς κατέδειξε την εμπιστοσύνη τους στο ρόλο τον οποίο ο ΣΕΜΑ διαδραματίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*