SAFELIFE: Πρακτορειακή εταιρεία αποκλειστικά για Ζωή και Υγεία

Οι επιχειρηματίες  Νίκος Βελλιάδης και  Γιώργος Κυρλάκης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στην δημιουργία  μιας νέας ανώνυμης πρακτορειακής εταιρείας, της “SAFELIFE”. Αντικείμενό της θα έχει  μόνο τα προϊόντα Ζωής και Υγείας. Στο χώρο των ασφαλειών πιθανόν να είναι και η μοναδική πρακτορειακή εταιρεία που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα και δεν υπεισέρχεται στις γενικές ασφαλίσεις.

Επί κεφαλής της εταιρείας , ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,  αναλαμβάνει ο Τάσσος Παγώνης, ενώ ως άλλα μέλη θα συμμετέχουν  πανεπιστημιακοί καθηγητές των αντικειμένων αυτών. Η εταιρεία, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα , όσο και με άλλες ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες, σκοπεύει να διαθέσει  στην Αγορά ποιοτικά, σύγχρονα  προγράμματα,  που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών , όπως αυτές διαμορφώνονται κάτω από τις τρέχουσες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες .

Οι ιδρυτές της εταιρείας υπολογίζουν το πρώτο έτος να έχουν παραγωγή άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ και προσκαλούν τη συνέργεια πολλών συνεργατών , σε μια εταιρεία με αποκλειστική πλέον εξειδίκευση στο χώρο Ζωής και Υγείας .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*