MDRT  Day 2024 Θεσσαλονίκη : Secure Today… Thrive Tomorrow! 

 

Του Νικόλα Γογγάκη, Holistic Financial Planning | Founder & Owner

MDRT Member | HFPA Member

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό ετήσιο συνέδριο του Million Dollar Round Table στην Ελλάδα γνωστό και ως MDRT Day 2024. Ήταν ένα συνέδριο που δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα. Οι σύνεδροι, όλοι διακεκριμένοι ασφαλιστικοί και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με μεγάλη αφοσίωση στο επάγγελμα, δεν εστίασαν μόνο στις πωλήσεις αλλά έδωσαν τις προοπτικές για το μέλλον και όχι μόνο της ασφαλιστικής αγοράς.

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου στον πολύ εντυπωσιακό χώρο του Porto Pallas. Σε αυτό έλαβαν μέρος 600 και πλέον σύνεδροι και ομιλητές από περισσότερες από 6 χώρες.

Εξέχουσες προσωπικότητες όπως αυτές των κ. Tony Gordon και κας. Caroline Banks παλαιών προέδρων του MDRT, της κας. Elaine Milne ως Zone Chair της Ευρώπης, του κ. Κυριάκου Χατζηστεφάνου ως πρόεδρος των περιφερειών της Ευρώπης και της Ωκεάνιας. Επιπλέον στα πάνελ των Top Οf Table και των παλαιών προέδρων του MDRT της Ελλάδας μοιράστηκαν ουσιαστικές και άμεσα εφαρμόσιμες απόψεις για κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Το συνέδριο επίσης φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές που διευρύναν την θεματολογία τους όπως ο κ. Mike Szewczyk, που μίλησε για τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο της τεχνολογίας, τον κ. Απόστολο Κουμαρινό που μίλησε για την τέχνη της σύνδεσης και το πώς κορυφαίοι επαγγελματίες ανυψώνουν την επιτυχία μέσω εξαιρετικής επικοινωνίας, τον καθηγητή της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμη κ. Νικόλαο Δημητριάδή που μίλησε για την προσοχή και την ασφάλεια του εγκεφάλου. Στο πάνελ με τους διευθύνοντες συμβούλους των εμπορικών εταιριών της ελληνικής αγοράς συμμετείχαν επίσης ο κ. Δημήτριος Λακασάς CEO της Olympia Electronics, ο κ. Βασίλειος Βαρδάκας Co-Founder της Key Books και ο κ. Παναγιώτης Λεωνίδας Γκόφας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους επιτυχημένοι managers και διευθυντές υποκαταστημάτων του ασφαλιστικού κλάδου από 6 χώρες αλλά και οι διευθυντές πωλήσεων και διευθύνοντες σύμβουλοι των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου στη χώρα μας.

Ως Επιτροπή Επικοινωνίας των μελών του MDRT είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα του συνεδρίου που μπορέσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και σε όλους τους παρευρισκόμενους και δεσμευόμαστε πως κάθε χρόνο θα κάνουμε τα πάντα να προσφέρουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία.