O Aντ. Χρηστίδης εξηγεί γιατί αποχωρεί από την Εθνική Ασφαλιστική

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn ο κ. Αντώνης Χρηστίδης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική Ασφαλιστική.

Αναλυτικά:

Στις 24 Ιουλίου γεννήθηκαν τα δύο παιδιά μου. Αυτόματα οι προτεραιότητες στη ζωή μου άλλαξαν. Είμαι 46 ετών και θέλω να περάσω όσο πιο πολύ χρόνο έχω μαζί τους. Με μια δουλεία που απαιτεί (και δίνει) πολλά, αυτό δεν ήταν δυνατό. Τους τρεις τελευταίους μήνες, όσο και αν το προσπαθούσα, τις περισσότερες μέρες επέστρεφα σπίτι αφού είχαν πέσει για ύπνο, με αποτέλεσμα να τα βλέπω κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Θέλω να είμαι καλός πατέρας και καλός επαγγελματίας, αλλά κατάλαβα ότι και τα δύο δεν είναι συμβατά, τουλάχιστον στον βαθμό που με ικανοποιεί. Καθώς δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το ότι τα παιδία μου έρχονται πρώτα, αποφάσισα να αποχωρήσω από την Ethniki Insurance και να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο στην οικογένεια μου.

Τα τελευταία 2 χρόνια που ενεπλάκην με την Εθνική Ασφαλιστική είχα την τύχη να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους με πραγματικό μεράκι για αυτό που κάνουν. Ανθρώπους με εντυπωσιακό πάθος και αφοσίωση που πιστεύουν στην ουσία του σημαντικού έργου που επιτελούν. Είχα την ευκαιρία, σε συνεργασία με την ομάδα μου, να βοηθήσω στο να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές και να δούμε τα θετικά αποτελέσματα αυτών των αλλαγών να αποτυπώνονται και στο ηθικό των ανθρώπων γύρω από την εταιρία και στα νούμερα μας. Στη πορεία, ήρθαν και νέοι συνάδελφοι κοντά μας και δυνάμωσαν την ομάδα ακόμα περισσότερο. Έχει πολύ δουλειά να γίνει ακόμα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία για την πορεία που έχει χαράξει η διοίκηση της εταιρίας και την ικανότητα των ανθρώπων της να επιτύχουν. Καλή συνέχεια!

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει ο Βασ. Χρηστίδης στην Allianz στην Ελλάδα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*