Η οικονομική κρίση στο επίκεντρο του συνεδρίου της Ύδρας

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 ανωτάτων στελεχών της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, οργανώνεται φέτος στην Ύδρα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, το οποίο επικεντρώνεται στην οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική αγορά.
 
Η πρώτη συνάντηση των συνέδρων έχει προγραμματιστεί να γίνει 27 του μηνός, το βράδυ, στο welcome cocktail party στο Μουσείο της Ύδρας, που θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία της Ευρώπη ΑΕΓΑ.
 
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την επόμενη ημέρα το πρωί με ομιλία του προέδρου της Ένωσης, Γιώργου Κώτσαλου. Τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θέμα «την οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Αγορά», θα συντονίσει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και διευθύνων σύμβουλος της Ergo Hellas, κ. Θ. Κοκκάλας, ενώ τοποθετήσεις θα κάνουν οι κ.κ. Olan Jones, Deputy Director General, Director Economics & Finance της Insurance Europe (Belgium), Πέτρος Παπανικολάου, πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΑΕΕ για το Solvency II, τα οικονομικά και φορολογικά θέματα και διευθύνων σύμβουλος της Allianz Ελλάδος και Ανδρέας Βασιλείου, Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 
Για τη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις μεταξύ ασφαλιστών και αντασφαλιστών, ενώ το μεσημέρι οι σύνεδροι θα βρεθούν σε cocktail party με χορηγό τη Matrix Insurance & Reinsurance Brokers, όπως και το βράδυ σε dinner με σπόνσορα την AON Greece.
 
Η συνεδρία της Παρασκευής, 28 του μηνός, ως θέμα της θα έχει «Το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης». Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής διεθνών Σχέσεων της Ένωσης και Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, και ομιλητές οι Paul Carty πρόεδρος της BIPAR, Δημήτριος Τσεσμετζόγλου μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΜΑ και διευθύνων σύμβουλος της Matrix Insurance & Reinsurance Brokers, Mark Cracknell CEO – Marine, Global Broking Centerτης AON Risk Solution και η κ. Άλκιστη Χριστοφίλου Deputy managing partner της IK Rokas & Partners Law Firm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*