Kυκλοφόρισε το νέο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Ζοφερό το φετινό Καλοκαίρι, που σημαδεύτηκε από ακραία φυσικά φαινόμενα  και καταστροφές, οφειλόμενες δυστυχώς σε ανθρώπινες πράξεις αδιαφορίας, βαρειάς αμέλειας, και με κάποιες  να φτάνουν στα όρια του δόλου…!

Σήμερα όμως μετά από τα καταστροφικά γεγονότα που  αντιμετωπίσαμε, φαίνεται πως η Πολιτεία βάζει σε ουσιαστική συζήτηση την Ιδιωτική Ασφάλιση  και υπόσχεται δημόσιο διάλογο,  όπως αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρός μας.

Τρεις διαφορετικές ματιές και απόψεις από Μέλη του ΔΣ μας ακολουθούν, και σχετίζονται με τις καταστροφές του Καλοκαιριού, την κλιματική αλλαγή και την Παγκόσμια ανησυχία γύρω από αυτή.

Νέα εποχή για την ΕΑΔΕ, με ένα σύγχρονο και σύμφωνο με τις ανάγκες του επαγγέλματος καταστατικό, και εκπροσώπηση με καθαρότητα διάκρισης, και των τριών κατηγοριών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Η Ένωσή μας, εκ των ιδρυτικών μελών της !

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και συνθήκες που ευνοούν την ενδυνάμωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, το ΔΣ μας σύσσωμο, παρευρέθη στο κοκτέιλ που παρέθεσε το Σωματείο  ΣΠΑΤΕ, στα πλαίσια της Γενικής του Συνέλευσης.

Ακολουθεί ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που αναπτύσσει το θέμα «Αφαίρεση χρημάτων μέσω διαδικτυακής απάτης» (PHISHING). Εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο.Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, μια πολυεθνική δύναμη με ισχυρό Μέτοχο και σταθερή Ελληνική Διοίκηση, παρουσιάζει επικαιροποιημένα γενικά και οικονομικά στοιχεία της, καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Τις αλλαγές που φέρνει ο νέος εργασιακός νόμος, καταγράφει στη συνέχεια ό Φοροτεχνικός μας Σύμβουλος, κ. Νίκος Λάμπρου.

Η κυρία Έφη Γιάνναρη, μέλος του συμβουλίου μας, μάς ενημερώνει με άρθρο της για τις σημαντικές Πανευρωπαϊκές εξελίξεις αναφορικά με το «Δικαίωμα στη Λήθη».

Ο κύριος Κώστας Γρηγορόπουλος, μέλος του ΔΣ μας, ακολουθεί με το άρθρο του «Τροχαία ατυχήματα, ο αόρατος πόλεμος δίπλα μας!». Μάς προτρέπει να ενσκήψουμε στο καυτό αυτό πρόβλημα και να αναλάβουμε δράση για εξάλειψή του.

Ακολουθεί ένα ακόμη σύντομο λογοτεχνικό διήγημα με κεντρικό άξονα το επάγγελμά μας,  γραμμένο από το μέλος μας κα Λόπη Ρωμανά, με τίτλο «Νέο Πρόγραμμα».  Η ηρωίδα του, η Στέλλα, μάς εκφράζει και μάς συγκινεί όλους…!

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις και ποικίλα θέματα. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!.

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία  και τη βιωσιμότητά της!

Σας Ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο !

Δείτε εδώ το νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*