To νέο τεύχος Διασφαλίζω της ΕΕΑΕ

Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και το τεύχος αυτό έχει, ως συνήθως και τον απολογισμό της, με θετικά και αρνητικά αλλά και στόχους που μπαίνουν για το νέο έτος, όπως αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η Ένωσή μας έχει δείξει την ιδιαίτερη ευαισθησία της σε θέματα που άπτονται της ορθής λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς και δε διστάζει να αντιδράσει ακόμη και με εξώδικη διαμαρτυρία για αθέμιτες πρακτικές από όπου και αν προέρχονται. Με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, κλιμακώνουμε ενέργειες και διεκδικούμε τα αυτονόητα, ήτοι ίσους όρους λειτουργίας για όλους στην αγορά μας.

Ακολουθεί ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που αναπτύσσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για όλους τους συναδέλφους μας, σχετικά με «Παράβαση εκ μέρους των ασφαλιστικών εταιρειών, της υποχρέωσης καταβολής προμήθειας μετά τη λύση της σύμβασης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Οι νέες φορολογικές διατάξεις, και η επιβολή τεκμηρίων δεν θα μπορούσε να λείψει από το περιοδικό μας, σε ανάλυση του φοροτεχνικού μας συμβούλου, κυρίου Νίκου Λάμπρου.

Η Ένωσή μας, μέσω της Προέδρου της και Γ.Γ. της ΕΑΔΕ, κινητοποιήθηκε άμεσα με ιδιαίτερο ζήλο αλλά και ανησυχία, για τις προβλεπόμενες διατάξεις που αφορούν το επάγγελμά μας και περιέχονται στον νέο φορολογικό νόμο. Διαβάστε το σχετικό υπόμνημα που κατατέθηκε, με αναλυτικές παρατηρήσεις και ενστάσεις.

Η κυρία Βίλλυ Πολίτη, μέλος της Ένωσής μας, καταπιάνεται με τις ετήσιες αυξήσεις στα νοσοκομειακά προγράμματα, που δεν μας διευκολύνουν στο ελάχιστο κατά την ανανέωση τους, και που δυστυχώς απομακρύνουν από την αγορά μας, ακόμη και τους έχοντες ασφαλιστική συνείδηση.

Ακολουθεί ένα ακόμη σύντομο λογοτεχνικό διήγημα με κεντρικό άξονα το επάγγελμά μας,  γραμμένο από το μέλος μας κα Λόπη Ρωμανά, με τίτλο «Διακοπή Ρεύματος».  Η ηρωίδα του, η Στέλλα, μάς εκφράζει και μάς συγκινεί όλους…!

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η Eurolife FFH, μας παρουσιάζει το καινοτόμο της πρόγραμμα Συνδυαστικών Εκπτώσεων EurolifeSYN+.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης στη συνέχεια, μεταφράζει και επιμελείται κείμενα από το BIPAR μεταφέροντας μας, Ευρωπαϊκά νέα.

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις και ποικίλα θέματα. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!.

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία  και τη βιωσιμότητά της!

Σας ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*